Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

27 januari 2020

100ste uitzending BoBizzNizz


STREEK – Woensdag 22 januari vindt er een bijzonder live evenement plaats in het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk; de 100ste uitzending van BoBizzNizz: hét zakenradioprogramma voor de Duin- en Bollenstreek.

BoBizzNizz heeft tijdens al die uitzendingen op Bollenstreek Omroep gezorgd voor baanbrekende radio-uitzendingen. Niet alleen worden ondernemers uit deze regio uitgenodigd om te praten over nieuwe uitvindingen, ontwikkelingen en persoonlijke zaken. Ook maakt BoBizzNizz furore met haar locatie-uitzendingen. Tijdens deze evenementen werden toplijsten gelanceerd, waren er live verslagen van ‘De Slag om de Bollenstreek’, Bizzgolf en recent nog de marathonuitzending waarin de winnaars van de Duurzaamheidsprijs bekend werden gemaakt. Mede dankzij BoBizzNizz is de naamsbekendheid van Bollenstreek Omroep enorm gestegen.

Het team van BoBizzNizz bestaat uit regisseur John van der Tol, presentatoren Dennis van der Voort, Joep Derksen, Esther den Hertog en technicus Peter Kapel. Voor de honderdste aflevering vindt woensdag 22 januari tussen 20:00 uur en 22:00 uur een jubilieumuitzending plaats, waarbij tientallen bekende en minder bekende ondernemers en bestuurders geïnterviewd worden. Voor en na de uitzending kunnen de gasten waardevol netwerken met elkaar.

General Manager van het Palace Hotel, André Aaij, was regelmatig te gast in BoBizzNizz. Hij heeft het team en hun gasten enthousiast uitgenodigd om het jubileum in het Radisson Blu Palace Hotel te vieren.

De uitzending is te beluisteren via https://www.bollenstreekomroep.nl/live_radio/, op Ziggo-kanaal 43 of na afloop online via www.soundcloud.com/bobizznizz. Voor meer informatie: www.bobizznizz.nl