Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 oktober 2006

Tante Kee: Verrassingsmenu van vier of vijf wisselende gangen

Kim Edwards en Raymond Reeb zwaaien sinds 2003 de scepter bij het gerenommeerde restaurant Tante Kee aan de Kaag. Vorig jaar is het restaurantgedeelte opnieuw ingericht: de gasten eten nu in een moderne ruimte, met een vleugje klassiek: het interieur trekt zowel jong als oud aan.
Kim: ‘Met name de doorkijkhaard geeft een gezellige sfeer en warmte. We laten de haard weer branden en dit is een van de redenen om het pontje naar het eiland te nemen. Het pontje vaart overigens elke dag en vierentwintig per dag. Ook al staat er maar één persoon aan de overkant: de ponteigenaar komt je gewoon halen.

Specialiteit van Tante Kee is het twee- of driegangen lunchmenu: deze menu’s wisselen dagelijks. Kim: ‘We gebruiken hele mooie verse producten en alleen wat de markt ons kan bieden. Het voorgerecht wordt opgezet met kruidensalade, vis, vlees of mooie ham. Het hoofdgerecht is de ene keer vlees en de andere keer vis.’

Ze vervolgt: ‘’s Avonds hebben we een vier- of vijfgangen verrassingsmenu: ook dit menu is dagelijks wisselend en heeft een mooi wijnarrangement met uitgebreide gerechten. Onze gasten komen steeds vaker terug en willen dan de menukaart niet meer zien. Ze zeggen: ‘Verras ons maar lekker en laat de keuken haar gang maar gaan.’

Tante Kee is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch en diner. Lunchen kan van 12 uur tot half drie en dineren kan vanaf zes uur. Reserveren is wenselijk om teleurstellingen te voorkomen.

Restaurant Tante KeeJulianalaan 142159 LA Kaag
T: 0252 54 42 06
E:
info@tantekee.nl
W: www.tantekee.nl