Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 oktober 2006

Mitsubishi showt Colten

Hoofddorp – De reden dat Autobedrijf Wiersema & van Wouwe b.v. op de modellen parade 2006 staan, is om de verschillende versies van de Mitsubishi Colt en het bedrijf zelf onder de aandacht te brengen.

Bart Olde Kalter, Verkoper, vertelt: ‘De Colt Invite is de meest verkochte auto uit deze serie, met 15 inch lichtmetalen velgen. Daarnaast hebben we ook de Colt Invite Cabrio: met open dak en de Colt d’Azure. Dit laatste model heeft een dubbel zonnedak, elektrisch bedienbare ramen en 16 inch lichtmetalen velgen. En laten we niet de Colt QS vergeten: QS staat voor Quick en Sporty. Dit model zit helemaal in de spoilers en heeft een 100% sportief karakter. De regen- en lichtsensoren zorgen ervoor dat de ruitenwissers en verlichting aangaan wanneer dat nodig is. Wil je echter deze handeling zelf controleren, dan kun je die functie ook uitschakelen.’

De grote kracht van de ‘Colten’ ligt volgens Olde Kalter bij de complete uitrusting van de modellen: ‘Je hebt veel binnenruimte voor een schappelijke prijs. In de auto zelf heb je een aantal extra’s: Air conditioning systeem, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags. Bovendien is de colt zuinig in gebruik: hij rijdt 1 : 17 en de 1.3 motor heeft maar liefst 95 pk!’ De verkoper geeft ook wat achtergrond over Wiersema & van Wouwe: ‘We kennen onze klanten en leveren kwaliteitsservice. Bijvoorbeeld: als iemand ons belt om zes uur ’s middags om te vertellen dat zij of hij met een lekke band op de A9 staat, dan gaan we er gewoon naartoe.’

Voor de modellen parade kunnen de mensen gebruik maken van een nieuwe actie voor de Colt d’Azure. Voor een bescheiden meerprijs krijgt de klant een heleboel extra’s. Maar ook voor mensen die alleen willen kijken staat koffie, thee en fris klaar.

Meer informatie: Autobedrijf Wiersema & van Wouwe, Jadelaan 157, 2132 XZ Hoofddorp, T: 023 562 0974, Web:
www.wiersemavanwouwe.nl.