Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 oktober 2006

‘Modellen parade geen verkoopbeurs’

Hoofddorp – Autobedrijf Lugtstra BV is de enige dealer op de modellen parade 2006 die niet gevestigd is in Hoofddorp. De Skodadealer bestrijkt de regio vanuit Nieuw Vennep, maar is ook lid van de dealervereniging VADH: Verenigde Autodealers Hoofddorp. Niet minder dan vijf Skoda’s tonen we aan de bezoekers, zo vertelt de directeur, Charles van der Lugt.

Joep Derksen

Van der Lugt, sinds 2001 eigenaar, vertelt enthousiast over de auto’s: ‘Twee Fabia’s, twee Octavia’s en 1 Skoda Superb kunnen de bezoekers bezichtigen. Een van de Octavia’s is uitgevoerd met een twee liter turbo motor en heeft een sportieve uitvoering: deze is echt top of the line!’ De directeur had heel graag de nieuwe Skoda Roomster willen tonen, maar deze MPV-achtige uitvoering (Multi Purpose Vehicle) komt over drie weken op de markt. ‘Helaas net te laat voor de modellen parade, maar het is een goede gelegenheid om eens bij onze zaak langs te komen’, enthousiasmeert Van der Lugt.

‘De beurs is geen verkoopbeurs’, weet de Skodadealer te vertellen. Het gaat ons om de gezelligheid en de naamsbekendheid. We zien onze klanten in de Haarlemmermeer en daarbuiten weer eens. Bovendien kom je altijd weer met nieuwe mensen in aanraking, die we dan kunnen vertellen over de Fabia’s die vanaf 12.000 euro te koop zijn. Of wat dacht je van de Octavia: erg populair bij de leasemaatschappijen, hoor!’

Autobedrijf Lugtstra heeft verschillende acties lopen op de Fabia en de Octavia, met een aantal extra’s voor een lage meerprijs. Voor meer informatie kan de dealer bezocht worden op de Staringstraat 56 in Nieuw-Vennep. Tel: 0252 675 000 en web:
www.vester.nl.