Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 oktober 2006

Peugeot experience op Modellen Parade

Hoofddorp – In het weekend van 23 september vindt weer de Modellen Parade plaats, met alle dealers uit Hoofddorp en omgeving die daar acte de presence geven. Een van de deelnemers is Peugeotdealer Pouw. Otto Gruijter, Vestigingsmanager, zit al 25 jaar in het vak en kijkt ieder jaar weer uit naar dit weekend: ‘We zijn daar niet om auto’s te verkopen. We presenteren ons, laten zien dat we er zijn.’ Als publiekstrekker organiseert het bedrijf ook het oudhollandse Hoofddorpse Spijkerbroekhangen, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Joep Derksen

Pouw Peugeot zal met maar liefst zes auto’s aanwezig zijn, waaronder de gloednieuwe 207, die in de meest exclusieve uitvoering te bezichtigen is. Otto: ‘De 207 is groter dan de 206 en daardoor ook volwassener als model: het is een echte gezinsauto, voor mannen én vrouwen. De 207 is er in een 3-deurs en 5-deurs uitvoering en rijdt op benzine of diesel. Steekwoorden zijn: 16 kleppen, zuinigheid, pittigheid en een geweldig rijdcomfort.

De dealer heeft tot het einde van het jaar leuke acties met grote voordelen op alle voorraadauto’s. Otto wordt helemaal enthousiast: ‘Ken je de Peugeot Experience in Breukelen niet? Daar staan alle Peugeot’s in iedere gewenste uitvoering, kleur en model. Je kunt dan een gratis proefrit maken in precies dat model dat jij wilt hebben!’

Pouw heeft zeven filialen in Noordwijk, Lisse, Amsterdam, Leiderdorp en natuurlijk Hoofddorp, waar 300 auto’s op voorraad staan. Elke geinteresseerde bezoeker kan voor en na de Modellen Parade langsgaan bij Pouw Hoofddorp aan de Opaallaan 2-6. Tel: 023 554 1554, Website:
www.pouwpeugeot.nl.