Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 oktober 2006

Toyota presenteert nieuwe modellen

Hoofddorp – Louwman Hoofddorp B.V. verkoopt nieuwe Toyota’s en occasions en zal op de modellen parade 2006 op 23 september ook aanwezig zijn op de autoshowroom. Robin Borgemeester, Verkoopadviseur, is erg tevreden over de ontwikkelingen: ‘Het gaat erg goed: in aantallen staat Toyota op nummer drie van best verkochte auto’s, met een marktaandeel van 7,5%. Sinds in 1999 de Yaris is uitgebracht, als opvolger van de Starlet, heeft het merk een eigen gezicht gekregen. Ook de nieuwe modellen daarna zijn echt mooi geworden’, zo legt Borgemeester gepassioneerd uit.
Joep Derksen

In verband met het veertigjarig bestaan heeft Toyota een actiemodel geïntroduceerd: de Toyota Corolla Anniversary. Deze ‘complete auto’ met een aantal extra’s als cruise control, air conditioning en 15 inch lichtmetalen wielen is ook te zien op de modellen parade, evenals de Corolla Sport, met 16 inch wielen, sideskirts en achterspoilers.

Ook de nieuwe modellen Aygo, die met name het jongere publiek aantrekt en de Yaris, die door het automerk wordt aangeprezen als: ‘ruim, veilig en zuinig’. De RAV4 zal in verband met de prijs voornamelijk de zakelijke rijder aantrekken, maar deze Sport Utility Vehicle (SUV) zal ook de mensen aantrekken die genieten van een mooie auto. De Avensis, die ook bedoeld is voor de zakelijke markt, is in september uitgekomen en heeft een 2.2 dieselmotor met minimaal 150 pk. Tot slot zal het model Verso te bewonderen zijn: Deze auto vervoert 5 tot 7 personen en is met name populair bij jonge gezinnen, mede vanwege de milieuvriendelijke stijl van rijden.

Meer informatie is te vinden op: Louwman Hoofddorp B.V., Smaragdlaan 1, 2132 VX Hoofddorp, Tel: 023 555 5963, Web: www.louwman-hoofddorp.nl.