Mykonos: Griekse kookkunsten in gemoedelijk toprestaurant
Gasten voelen zich thuis bij Mykonos: ‘We geven aandacht aan onze klanten, maken een babbeltje en zetten de puntjes op de ‘i’. Het personeel werkt hard, maar geint ook met elkaar en die goede werksfeer wordt ook door de gasten gewaardeerd.’ Jong en oud komen bij Mykonos: ‘Vrijgezellen, verloofde stelletjes, mensen met kinderen en personen die wat meer op leeftijd zijn.’
‘Onze specialiteiten zijn gerechten als Musaka en Kalamaria, een inktvis die bij ons heerlijk wordt voorbereid. Wij maken al het eten zelf, van de salade tot de kruiden en het vlees en de mensen weten dat: hiervoor komen ze terug. Ook de hoeveelheid eten die ze voorgeschoteld krijgen, speelt een rol. Vaak ziet men het bord verschijnen en dan hoor je ze denken: ‘Pff, hoe krijg ik het op!’ Bij ons krijg je veel voor weinig.’ We verkopen nu ook tapas. Allerlei voorgerechtjes bijeen worden dan als hoofdgerecht gegeten, met daarbij een glas wijn. Dit is heel goed aangeslagen. Nadere informatie staat op de website: www.mykonos-lisse.nl.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home