Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 maart 2008

Ladies’ corner: frisse nautische stijl

LEIDEN -Bert Schrier Herenmode heeft het best bewaarde geheim op modegebied in de zaak: sinds 2006 is er een speciale Ladies’ corner, waarbij merken als Gant, Mc Gregor en Gaastra te vinden zijn. Maar ook een topmerk als Pierre Gardan (onder meer stretchbroeken) is in deze Ladies’ corner te vinden.

Om bij Bert Schrier binnen te stappen is een lust voor het oog: frisse, heldere kleuren springen de schappen uit. De bedrijfsleidster Daphne helpt iedere cliënte vakkundig en weet op alle vragen het juiste antwoord. Pim van den Berg, mede-eigenaar van het moederbedrijf Herenmodehuis Schulte, vertelt over de unieke stijl die hier gevoerd wordt: “Deze Ladies’ corner is ontstaan na een verbouwing anderhalf jaar geleden. De kleding die we hier voeren is voor vrouwen die het heel leuk vinden om sportief voor de dag te komen. We hebben gezellige en draagbare kleding volgens het concept ‘American Sportswear’. Deze sportieve outfit kun je dagelijks aantrekken en je voelt je er goed in.”

Het thema van dit voorjaar is: ‘Nautisch’ en dat is terug te zien in de frisse rode, witte en blauwe kleuren. Het vult elkaar perfect aan en het unieke van deze Ladies’ corner is, dat de merken die hier verkrijgbaar zijn, nergens anders in Leiden verkocht worden. “De rode, witte en blauwe kleuren zijn overigens ook de toekomstige modekleuren in de herenmode, want de dames liggen altijd iets voor op de heren qua modekleuren”, zo laat de mede-eigenaar weten.

Pieter van den Berg, directeur van het familiebedrijf Herenmodehuis Schulte, waaronder Bert Schrier valt, legt uit over de ‘passie van het vak’: “Het is heerlijk om mensen te helpen om er leuker uit te zien. Wanneer de klant blij de deur uitgaat, zijn wij ook blij. Wij dringen de mensen namelijk niets op, maar adviseren hen goed. Wij gaan zeker niet eenmalig wat verkopen dat niet past of staat, want dan komen de klanten niet meer terug. Juist zij moeten overtuigd zijn dat het goed zit en past. Daarnaast geven we eerlijk advies: als er iets is, dan wordt het opgelost, want daar zijn we voor. En als we iets niet in huis hebben, dan zorgen we ervoor dat we het krijgen.
Bert Schrier Herenmode, Breestraat 152 - 154, 2311 CX Leiden, T: 071 512 0905