Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

28 mei 2008

Jobiro is een feest voor groot en klein

VOORHOUT – Wat anderhalf jaar geleden begon als een experimentje: het verhuren van de feestkleding van hun zoon, is nu uitgegroeid tot een professionele onderneming: Jobiro Verkleedkleding & discoapparatuur verhuur. Zondag 25 mei opende Jobiro haar nieuwe deuren.

Door Joep Derksen

De naam Jobiro staat voor de initialen van de twee eigenaren John (41), Bianca (38) en hun zoon Robin (8) Guldemond. Bianca vertelt: “Ik maakte in eerste instantie feestkleren voor Robin, maar dat werden uiteindelijk wat veel exemplaren om alleen maar in de kast te laten hangen. We begonnen met het verhuren van die kleren voor kinderpartijtjes en hiervoor heb ik nog 85 kinderkostuums extra gemaakt.” John vult aan: “We hadden ook feestkleding voor volwassenen bij ons op zolder, maar dat was op een gegeven ogenblik een gekkenhuis. De mensen kwamen in groepen van 20 personen langs om te passen, puur vanwege de mond-tot-mond-reclame en onze websites
www.jobiro.nl en www.jobirowinkel.nl.”

Wat heeft Jobiro te bieden? “Mensen uit heel Nederland komen hier langs en desgewenst komen we ook bij de mensen thuis. Als iemand ideeën heeft over hoe hij of zij eruit wil zien of hoe een feest moet worden ingericht, dan werken wij dat uit. Uiteraard zitten we zelf ook vol met goede ideeën. We doen alles wat met feest te maken heeft; niet alleen kleding en accessoires zoals pruiken, brillen en confetti, maar ook discoapparatuur, lasers en funartikelen.”

Tot groot genoegen van de drie opende Bianca’s ouders, Gerard en Anneke van Nobelen, met een beetje hulp van clown Suus, de nieuwe vestiging. Jobiro is gevestigd aan de Nijverheidsweg 12 in Voorhout. De zaak is open op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag, maar op afspraak ook op andere dagen. Voor de precieze openingstijden, zie de website
www.jobiro.nl.