Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 september 2008

Je hebt garages en je hebt Garage van Leeuwen

LISSE – Garage van Leeuwen opende enkele maanden geleden haar deuren en steeds meer autobezitters weten de weg te vinden naar dit kwaliteitsbedrijf voor onder meer een onderhoudsbeurt, APK, uitdeuken en airco-onderhoud. Eigenaren Poul en Geeke van Leeuwen staan 100% klaar voor de klant.

Hij legt uit: ‘Hier doet één man alles: ik neem de telefoon aan, noteer de afspraken, repareer de auto’s en als de klant komt om zijn eigendom op te halen, zien ze me weer. In overleg wordt ook een gratis haal- en brengservice verzorgd.’ Garage van Leeuwen is een universele garage, wat inhoudt dat Poul van Leeuwen, die 1e monteur en bevoegd APK-keurmeester is, kennis heeft van ieder automerk. Met bijna 25 jaar ervaring in de branche, waardoor hij bij veel verschillende automerken gewerkt heeft, weet Van Leeuwen overal van af. Door dit gegeven, in combinatie met de moderne apparatuur, is een bezoek aan Garage van Leeuwen absoluut de moeite waard.

‘Onze slogan is “Vertrouwd voor het beste onderhoud” en dat is precies waar dit bedrijf voor staat. Van mij krijgt de klant goed advies en faire prijzen. Hier vind je geen wegenwachtreparatie, zodat de auto alleen op de korte termijn rijdt. Ik houd van netjes en eerlijk werken. Als de mensen hier geweest zijn, weet ik zeker dat ze terugkomen. Als introductieaanbod kunnen mensen langskomen voor een benzine-APK, inclusief servicebeurt voor 125 euro all-in, of 140 euro voor een dieselauto.’ Let de komende tijd op het nieuwe bedrijfsbusje met beletteringen die overal in de regio gespot kan worden.
Garage van Leeuwen, 2e Poellaan 42, 2161 CJ Lisse, T: 0252 417 175, E: info@garagevanleeuwen.com, W: www.garagevanleeuwen.com.