Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 september 2008

Ruim 50.000 euro voor KIKA

NOORDWIJK – Niemand minder dan de bekende ex-wielrenner Steven Rooks nam zaterdag 20 september namens het kinderkankerfonds KIKA een cheque in ontvangst ter waarde van 50.838 euro. Dit bedrag is bij elkaar gefietst door talloze AON-medewerkers die op zaterdag 14 juni de Alpe d’Huez beklommen. De initiatiefnemers voor deze geslaagde actie, Perry Steenvoorden en de Voorhoutse Henri Damen, ontvingen als dank een KIKA-speldje.
Rooks was in 1988 de eerste Nederlander die de rit naar de Alpe d’Huez won in de Tour de France en tevens de eerste landgenoot die het bergklassement in die Tour wist te winnen. Hij vertelde over de prestatie van de werknemers: “Het is een ultiem gevoel als je de Alpe d’Huez mag rijden, maar het is helemaal prachtig als ‘gewone’ burgers dit volbrengen. Het is een unieke ervaring om onderaan deze berg te staan en naar boven te kijken, beseffende dat er een route van 13,5 kilometer voor je ligt dat enkel bestaat uit klimwerk. Dat maakt deze prestatie ook zo bijzonder en allen verdienen een luid applaus.”