Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

01 oktober 2008

Blind proeven bij Albert Heijn

SASSENHEIM – Drie weken lang wordt het AH Huismerk in het zonnetje gezet en zijn veel Albert Heijn huismerkproducten van maandag 29 september tot en met zaterdag 18 oktober extra voordelig. Ook vinden er in die weken speciale activiteiten plaats, zoals een ‘blind proeven test’ van vruchtensiroop, leverworst en chocolademousse.
De klanten kunnen op vrijdag 3 oktober van 12:00 tot 19:00 uur en zaterdag 4 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur zelf hun smaakpapillen testen en zien of zij blind de voorkeur geven aan een A-merk of het AH-huismerk.
Supermarktmanager Dick Paul zegt hierover: “Uit onderzoek blijkt dat het AH-huismerk veruit favoriet is bij de consument op zowel keuze, kwaliteit als prijs-kwaliteitverhouding. Om alle klanten hiervan te overtuigen willen we hen graag blind een aantal producten van het AH-huismerk en een A-merk laten proeven.”