Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 september 2008

Tienduizenden euro te besparen op uitbouw woning

Gemro houdt open dag


NOORDWIJKERHOUT – Wie een uitbreiding van de eigen woning overweegt, maar niet meer dan 50.000 euro kan of wil betalen, moet zaterdag 20 september absoluut de officiële opening meemaken van Gemro, distributeur van terrasoverkappingen, balkonbeglazingen en verandadaken. Een cateringbedrijf zorgt voor alle versnaperingen en de kinderen kunnen zich amuseren met een springkussen of worden door een clown geschminkt.

In de tussentijd geven eigenaren Robert en Gemma de Jong uitleg over Gemro: “We leveren aan particulieren en de horeca en hebben een collectie aan producten die nergens anders in de wijde omtrek te vinden is. We zijn de officiële dealer van veranda’s van Sunflex, Aluxe, Isonal en Verasol. Daarnaast zijn we de exclusieve dealer voor de horeca van Hoek van Holland tot Alkmaar voor de infrarood vloerverwarming, waarmee de stookkosten 30% lager worden dan bij een normaal CV-gebruik.”

Robert laat zijn showroom zien en wijst aan: “We leveren complete veranda’s met schuifpuien en openstaande deuren en zijn de enige die 7-wandige polycarbonaatplaten van Verasol mogen verkopen. Deze polycarbonaatplaten functioneren veel beter dan glas: als het regent, hoor je het niet trommelen op de ruiten en bovendien neemt het 99% van het zonlicht op. Met de combinatie van infraroodstralers, vloerverwarmers en de veranda heb je een complete uitbouw van de eigen woning voor een extreem laag bedrag. De tijden dat meer dan 50.000 euro voor een woninguitbreiding betaald moet worden, liggen nu achter ons. En kijk dan ook eens naar onze aluminium tuinmeubelen: een lust voor het oog!”

Gemro levert de producten normaliter binnen drie dagen en heeft een vakkundig team dat de installatie verzorgt. Ook is er een speciale aanbieding: een doe het zelf-verandapakket voor nog geen 1.800 euro. De open dag is zaterdag 20 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Voor meer informatie: Gemro, bedrijvencentrum Gravendam, Pletterij 35 M, 2211 JT Noordwijkerhout, T: 0252 344 285, W: www.gemro.nl.