Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 december 2008

Gratis mandarijnen in Plus-actie

VOORHOUT – Alle leerlingen van de basisscholen Emmaüs en Antonius werden donderdag 4 december verrast met gratis mandarijnen. door de supermarkt Plus van Dijk. Deze activiteit was onderdeel van de landelijke Plus-actie “Ga voor gezond” om gratis lespakketten weg te geven aan de basisschoolleerlingen met informatie over gezondheidsaspecten.

Beide basisscholen maakten dankbaar gebruik van dit aanbod. Maaike Quartel, intern begeleider op de Antoniusschool, liet weten: “Dit is een heel leuk onderwerp om in de les te gebruiken, op het moment dat de leerkracht het zelf uitkiest. Als school leren we de kinderen de noodzaak om gezond te eten. Zo is bij ons iedere woensdag de gruitdag: groente/fruit dag.
Nadat alle 500 mandarijnen waren uitgedeeld, zei Ada van Dijk enthousiast: “Natuurlijk hebben we regelmatig acties, maar dit vind ik zelf ook een heel leuke gebeurtenis. Veel kinderen eten tegenwoordig alleen nog maar patat en zo krijgen ze ook eens een keer een mandarijntje.”