Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

31 december 2008

Winnaars kerstwenspakketten verdienen steuntje in de rug

NOORDWIJK – Meer dan 150 klanten van Albert Heijn hadden een briefje ingevuld voor de kerstwensboom om iemand te nomineren voor een gratis boodschappenpakket. Maandag 22 december werden de winnende namen bekendgemaakt en zonder enige twijfel waren het terechte winnaars.

Het doel van de kerstwensboom was dat de deelnemers de naam gaven van de persoon voor wie het leven dit jaar moeilijk was. Uiteindelijk kozen supermarktmanager Anita Gorter en haar collega Marvin Erades de volgende vier winnaars: mevrouw Van der Zalm, mevrouw Kole, mevrouw Van Roon en mevrouw Van Leeuwenberg. Zij allen namen het kerstpakket in ontvangst, waarin allerlei luxe artikelen in zaten, zoals bonbons, drankjes, bodylotion, koffie, thee en chocolade.

Van der Zalm wilde graag dat ‘haar’ pakket gegeven werd aan een weduwe die met drie kinderen is achtergebleven. ‘Zij heeft het niet altijd gemakkelijk en verdient dit pakket echt.’ De tiener Kole vertelt samen met haar zus Dana: ‘Dit pakket is voor mijn moeder. Ons huis is enkele jaren geleden afgebrand en sindsdien zat zij in de schuldsanering. Maar ze heeft ons altijd op een positieve manier opgevoed.’
Van Roon is werkzaam bij Albert Heijn en ze nam het pakket samen met Sandy van Beelen namens het personeel in ontvangst voor een gehandicapte vrouw die zeer regelmatig de winkel frequenteert: ‘Zij is zwaar gehandicapt en toch altijd optimistisch en vrolijk. Ze heeft het heel hard nodig en we weten zeker dat dit pakket voor haar een steun in de rug is.’ Van Leeuwenberg: ‘In de afgelopen vier maanden hadden mijn man, kinderen en ik een uitgebreide verhuizing annex verbouwing. Tegelijkertijd moest ik naast mijn werk studeren en twaalf weken stage lopen in Amsterdam. Mijn moeder heeft al die tijd gekookt en grotendeels voor de kinderen gezorgd. Ze verdient dit pakket echt!’