Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 december 2008

Zonnestudio Sunday’s opent nieuwe vestiging

“Alleen maar goede straling”

NOORDWIJK – Op woensdag 24 december opent Zonnestudio Sunday’s haar deuren: nog net op tijd om een heerlijk bruin kleurtje te krijgen voor het Kerstdiner. Eigenaresse Gaby van Vessem (22) zorgt ervoor dat iedereen in de nieuwe vestiging aan de Hoofdstraat 4 het naar haar of zijn zin heeft: “Hier krijgt u een andere manier van zonbeleving: schoon, hygiënisch en servicegericht.”

Door Joep Derksen

Van Vessem heeft het zonnestudiovak niet van een vreemde: haar vader richtte ruim tien jaar geleden het bedrijf Sunday’s op, waarna hij het enkele jaren geleden verkocht. In al die tijd is Sunday’s gegroeid naar een onderneming met 67 vestigingen door heel Nederland en Sunday’s Noordwijk is de nieuwste telg. Van Vessem is zelf al drie jaar werkzaam in deze branche en maakt gebruik van de aanwezige kennis: “Ik doe het samen met mijn moeder Gerarda Prins, die op de achtergrond meewerkt.”

Over het oprichten van haar eigen vestiging: “Ik wilde altijd al voor mezelf beginnen en hier in Noordwijk hebben we een superlocatie. We hebben een laagdrempelige vestiging waar je kunt gaan zonnen op een schone, hygiënische en servicegerichte wijze. Bij ons kun je zonder afspraak naar binnen lopen en een van de vijf zonnebanken gebruiken. We zijn de eerste zaak in het hele land dat is opgezet volgens het volledig vernieuwde Sunday’s-concept.”

Wie maken er gebruik van de zonnebanken? Echt iedereen: of je nu woont of werkt in Noordwijk, jong of oud bent. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar en bij ons kun je lekker ontspannen van de stress van alle dag. Velen komen langs om vlak voor de vakantie voor te bruinen, zodat je dan minder blootgesteld wordt aan de zon die slechte straling uitstoot. Onder de zonnebank daarentegen heb je geen zonnebrandcrème nodig. Daarnaast maken veel senioren van onze diensten gebruik omdat het zonnen goed is voor de gewrichten. Bovendien word je er deze winter happier van. Bij de intake maken we een huidanalyse, zodat de zonnebank wordt afgestemd op de behoeften van de persoon zelf. Onze zonnebanken hebben nevel, aromageur, hebben de mogelijkheid om muziek te luisteren of zelfs om je eigen Ipod aan te sluiten.”
Voor meer informatie: Sunday’s, Hoofdstraat 4, 2202 GD Noordwijk, T: 071 361 5210, W: www.sundays.nl. Openingstijden: maandag – zaterdag: 09:00 uur – 21:00 uur. Zondag: 10:00 – 18:00 uur. Tot en met 31 december loopt er een actie: 50 uur zonnen voor 37,50 euro. Ook geopend op Tweede Kerstdag.