Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

31 januari 2009

Coastline gewoon de beste dealer in Europa

TEYLINGEN – Het bedrijf Coastline is gekozen tot de “International Dealer of the Year”. Hiermee mag Coastline zich een jaar lang de beste Europese onderneming noemen die onder meer Caldera hottubs verkoopt. De “Retail Excellence Award 2008” werd maandag 26 januari uitgereikt.

Eigenaar John Warmerdam is dan ook met recht trots op deze prestatie: “Alle dealers in Europa werden tegen het licht gehouden. Gekeken werd onder meer naar de doelstellingen, visie en de verkoopstatistieken. Tegen de stroom in hebben we vorig jaar een goed jaar gehad en na jaren van zaaien hebben we nu kunnen oogsten.” Coastline hield 65 dealers verspreid over heel Europa achter zich, tot zijn eigen verbazing: “Ik heb een aantal dealers best hoog staan en had niet verwacht te winnen. Deze prijs betekent in ieder geval dat we op de goede weg zijn. We worden gewaardeerd door onze afnemers en de prijs is een flinke steun in de rug. Het geeft ons ook extra energie naar onze klanten toe: zij weten dat we geen koekebakker zijn, maar gewoon de beste dealer in Europa!”
Zaterdag 1 maart van 12:00 uur tot 17:00 uur organiseert Coastline een open dag voor haar (toekomstige) klanten. Op die dag wordt ook een waardebon van 250 euro verloot.