Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.000 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

24 januari 2009

Wereldkampioenen Moves! tonen kunsten

NOORDWIJK – De wereldkampioenen van Moves! schitterden vrijdag 9 januari en zaterdag 10 januari in twee concerten in De Muze. De pas enkele jaren geleden opgerichte HipHop Streetdance formatie behaalde onlangs de eerste plaats bij de wereldkampioenschappen. Afgelopen weekend gaven ze een Nieuwjaarsconcert, waarbij de zaal twee keer uitverkocht was.
Er is geen enkele aankondiging geweest van dit gebeuren, aangezien de kaarten in no time uitverkocht waren. Een van de organisatoren laat dan ook vrolijk weten: ‘Dit is een echte pappa & mamma-show. De familie en vrienden van de streetdancende kinderen zijn massaal hier naar toe gekomen.’ Al gauw klonken de tonen van opzwepende muziek van onder meer de Spice Girls, Dolly Dots, Backstreet Boys, Jackson Five en Marco Borsato. In rap tempo volgden veertig dansacts elkaar op. Ook werden de WK-dansacts tentoongespreid, zodat de aanwezigen konden zien op welke wijze de jeugdige dansers wereldkampioen geworden waren.