Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

28 januari 2009

Confettiregen opent nieuw bedrijfspand

SASSENHEIM – Meer dan 150 geïnteresseerden bezochten vrijdag 23 januari Holidaycars.com om het nieuwe pand te bezichtigen. Ook wethouder Bert Homan nam graag de uitnodiging aan voor “Gluren bij de buren”. Samen met Robert Jan Meerpol prikte hij een grote ballon door vol met confetti om de oude bollenschuur officieel in te wijden als bedrijfspand.

Homan: “Het is geweldig dat dit internationale bedrijf met vestigingen in zeven landen begonnen is in Voorhout en hier in Sassenheim verder kan bloeien. Robert Jan zal het nog veel verder brengen met dit bedrijf en wellicht ook met andere bedrijven.” Meerpol liet weten: “De uitnodiging voor “Gluren bij de buren” was wat apart, maar we zijn dan ook een bedrijf dat een beetje anders is. Toen we negen jaar geleden met ons bedrijf begonnen, konden we niet bevroeden dat Holidaycars.com zo’n vlucht zou nemen.”