Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

21 januari 2009

Open dag bij Marienstaete-Gerto

VOORHOUT – Woensdag 11 februari kunnen belangstellenden de nieuwbouw van Marienstaete-Gerto bezichtigen waaronder het restaurant, de keuken, Binnenhof, zorgcentrum Gerto en kleinschalig wonen. De open dag begint om 14:00 uur en eindigt 16:30 uur. De belangstellenden worden ontvangen met een kopje koffie/thee en cake en krijgen georganiseerd een rondleiding door het gebouw.
Tijdens deze open dag kunnen de bezoekers het deel wat bij Marienstaete hoort bekijken, met uitzondering van de woongedeeltes van bijvoorbeeld de broeders. Wim Koopmans vertelt: “Graag willen we de mensen de nieuwe situatie laten zien, hoe wij hier werken en wat de mogelijkheden zijn. De open dag is bedoeld voor iedereen: van jong tot oud, die belangstelling heeft in het reilen en zeilen van een zorgcentrum.”Het evenement vindt plaats bij Marienstaete-Gerto, verbonden aan de BNS, Rijnsburgerweg 4 in Voorhout. Voor meer informatie: www.marienstaete.nl.