Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 januari 2009

Menken wint prestigieuze nominatie

SASSENHEIM – Menken Salades en Sauzen BV heeft een zeer prestigieuze nominatie bemachtigd. Voor de categorie “Vlees, vleeswaren, vis, salades en maaltijden” behoort het bedrijf dat bekend staat om haar private label (light) salades en vleeswaren tot de landelijke top 3 voor de Indistributietrofee 2009.

Door Joep Derksen

Commercieel directeur Quint Menken en Ruud Zuidhoek, directeur productie en logistiek, zijn met recht trots op deze prestatie. Als enige producent van private label etenswaren hebben ze nu al landelijk en internationaal bekende namen verslagen. Woensdag 14 januari wordt bekend gemaakt of Menken de eerste, tweede of derde plaats heeft gehaald. Voorafgaand aan dit evenement vieren de medewerkers vrijdag 9 januari al hun eigen feestje ter ere van de Indistributietrofee-uitreiking. Zuidhoek: “Dat we tot de top 3 behoren is al heel bijzonder, dus dat is al een feest waard.”

Menken vertelt over de Indistributietrofee: “Bedrijven in onze categorie die meer dan 20 miljoen euro omzet draaien worden beoordeeld op hun prestaties in trade marketing (o.a. het adviseren van inkopers en het maken van schapanalyses), het goed plannen van het transport en het account management. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten meegewogen. We hebben nu al 8 van de 11 grote jongens in onze categorie verslagen en zijn het enige 100% private label bedrijf dat een prijs wint.” Zuidhoek: “Deze nominatie bevestigt wat we na al die jaren hard werken eigenlijk al wisten: dat we op de goede weg zijn.” Menken besluit: “Met deze nominatie valt het hele puzzeltje in elkaar.”