Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 januari 2009

Gezelligheid behouden bij Theo’s Tweewielershop

Verdubbeld in vloeroppervlak

NOORDWIJK – Theo’s Tweewielershop is dankzij een verbouwing die eind december werd afgerond twee keer zo groot geworden. Voortaan kan een keur aan, mountainbikes, (racefietsen), elektrische fietsen, kinderfietsen en toebehoren op zowel de begane grond als de eerste verdieping bekeken worden. Ter viering van deze nieuwe mijlpaal houdt Theo's Tweewielershop een speciale voordeelactie.
Door Joep Derksen
Jos en Rianne zijn in de VOF opgenomen, samen met Theo en Hanneke Koelewijn. Theo en Hanneke blijven de komende jaren nog wel meedraaien in de winkel, maar na 32 jaar willen de beide wat extra vrije tijd. Theo Koelewijn: “In 1977 ben ik begonnen in een klein schuurtje van mijn ouderlijk huis. Iedereen zei: ‘Dat gaat niks worden’, maar ze hebben geen gelijk gehad. In 1985 heb ik mijn eigen grond gekocht en met de pas afgeronde verbouwing is ons vloeroppervlak verdubbeld.”

Klinkenberg vult aan: “Er is heel veel verbouwd aan de winkel: we hebben een nieuwe vloer en verlichting, een wand is eruit gehaald en de werkplaats is aangepast. De gezichten blijven gelukkig wel dezelfde: onze klanten krijgen de vertrouwde service in een nieuw jasje. Bij ons blijft de gezelligheid van Noordwijk Binnen behouden.” Enthousiast vervolgt ze: “Om het einde van de verbouwing en de opening van de eerste verdieping te vieren, hebben we een speciale winteractie, die geldig is tot en met 31 maart 2009: bij de aankoop van nieuwe binnen- of buitenbanden is de montage gratis. Daarnaast krijgen onze klanten een gratis ½ staatslot bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets tussen 200 euro en 400 euro. Voor de koop van een fiets boven de 400 euro ontvangen onze klanten een gratis staatslot.”
Voor meer informatie: Theo’s Tweewielershop, Losplaatsweg 6, 2201 CV Noordwijk. T: 071 361 2940, W: www.mijnfietsenwinkel.nl.