Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 september 2009

Effe snacken bij Even Genieten

VOORHOUT – Sinds woensdag 26 augustus is het Oosthoutplein weer in het bezit van een snackbar. Francisca Oorthof (36) is de trotse eigenaar van “Even Genieten”. Samen met familie en vrienden heeft ze de zaak, die anderhalf jaar gesloten was, helemaal schoon gemaakt en er nieuw meubilair en een nieuwe bar in geplaatst.
Oorthof: “Nu heeft Voorhout aan deze kant van het spoor weer een snackbar en we serveren dan ook de snacks en menuutjes die je kunt verwachten: kroketten, frikadellen, kipcorn of een hamburgermenu. We zijn de hele week van 12:00 uur tot 22:00 uur open. Zaterdag 12 september van 13:00 uur tot 15:00 uur is de officiële opening, waarbij we snacks uitdelen voor genodigden en bezoekers. Die dag hebben we ook een leuke openingsactie: een patatje mayo voor een euro."