Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 juli 2009

“Je moet een gokje wagen in het leven”

Grand café De Goudkust

NOORDWIJK – Grand café De Goudkust zag vrijdag 10 juli het levenslicht aan de Koningin Wilhelmina Boulevard 17a. Eigenaren Sacha en Hennie Degenaars zetten zich vol in om van dit grote restaurant een doorslaand succes te maken. Per 1 september stoppen zij dan ook met hotel Edelman, dat in andere handen overgaat.

Over de naam “De Goudkust” laat Hennie Degenaars weten: “Dit heeft niets met Zuid-Afrika te maken, maar is naar aanleiding van de televisieserie ‘Goudkust’. Dat vond ik een heel mooie naam voor een grand café. Waarom we dit opzetten in de huidige economische situatie? Je moet een gokje wagen in het leven. Als we nu doorzetten en volhouden, overwin je alles. We zagen dit pand en zeiden tegen elkaar: ‘Hier willen we een heel goed restaurant van maken, waarbij je voor een heel normale prijs kunt lunchen of dineren’. Een driegangenmenu kost bij ons bijvoorbeeld slechts 21,50 euro.”

De beiden hebben nooit overwogen om een strandtent op te zetten: “Ik heb niets met het strand. We willen 365 dagen per jaar open zijn voor de Noordwijkers en toeristen, maar ook voor grote partijen, groepen en sport- en cultuurverenigingen. Waarom de mensen naar De Goudkust moeten komen? Vanwege de sfeer, warmte en uitstraling, die versterkt wordt door onze passie voor het restaurantwezen”, aldus Hennie die de komende tijd voor veel mensen ‘het gezicht van de zaak’ zal zijn.

Burgemeester Harry Groen opende het etablissement en ook hij was vol lof over De Goudkust: “Het is heel mooi dat u juist in deze tijd een restaurant opent. U bent gevestigd op een prachtige locatie en ik wens u heel veel succes!”
Voor meer informatie: Restaurant De Goudkust, Koningin Wilhelmina Boulevard 17a, Noordwijk. T: 071 361 3010.