Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 september 2009

Volop activiteiten én heerlijk eten

Lekker uit eten bij Hotel Grand Café de Heeren van Noortwyck

NOORDWIJK – De naam Heeren van Noortwyck is een begrip onder de culinaire liefhebber die ook houdt van een gezellig avondje uit. Niet alleen heeft dit hotel grand café een heel toegankelijke kaart, ook staat de Heeren van Noortwyck bekend om haar schitterende terrassen, fraaie feestzalen en heerlijke overnachtingsfaciliteiten.

Mischa Vliet Vlieland, salesmanager, kan niet anders dan vol lof te praten over de Heeren. Over het restaurant laat hij weten: ‘We hebben een heel toegankelijke kaart met diverse gerechten warme vis, vlees en vegetarisch. Zeer bekend zijn ook onze weekly specials: dat zijn speciaal bereide gerechten die genuttigd kunnen worden voor een tarief tussen 9,50 euro en 17,50 euro. Na het eten blijven mensen vaak hangen aan onze gezellige bar voor een lekkere borrel of een kop koffie.’

Een avondje vertoeven bij Hotel Grand-Café de Heeren van Noortwyck staat garant voor een heerlijk avondje uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van het schitterende terras, met terrasverwarming en uitzicht op de Noordwijkse vuurtoren. De Heeren kan met recht zeggen dat zij de mooiste rookruimte van Nederland hebben! Ook zijn er twee vergaderzalen die geboekt kunnen worden voor groepen tot 20 personen en tot 100 personen (de Uffordzaal). Deze grote zaal wordt zeer regelmatig gebruikt voor bruiloften, bedrijfsfeestjes, uitvaarten en verjaardagen. En vergeet de fraaie kelderbar niet; veel mensen weten niet van het bestaan van deze kelderbar af, maar door de moderne inrichting en het geweldige licht- en kleurengebruik wordt iedere gewenste sfeer opgeroepen.

Ook heeft de Heeren van Noortwyck 29 nette en modern ingerichte hotelkamers. Als driesterrenhotel laat de Heeren zien dat op ieder detail gelet wordt. Naast de Heeren van Noortwyck is een schoonheidssalon gelegen. In deze salon zijn diverse mogelijkheden op het gebied van uiterlijke verzorging. Gekozen kan worden uit standaard behandelingen, speciale behandelingen, manicure en pedicure en hot-stone massages.

Vliet Vlieland laat verder weten dat het bruist van de activiteiten bij de Heeren van Noortwyck. ‘Zo organiseren we elke derde zondag van de maand de Sunday Afternoon Jazz, met artiesten als Philip Harper (18 oktober), Eline Gemerts (15 november) en Frits Kaatee and friends (20 december). Nieuw bij ons is de Battle of the Bands, dat we samen met Only Entertainment organiseren. Bij deze competitie zijn we op zoek naar de beste coverband van de Duin- en Bollenstreek. Er zijn zes voorrondes en een finale en de band die het meeste publiek trekt, wint 1.500 euro. De Battle of the Bands vindt vanaf 4 oktober plaats op elke eerste zondag van de maand tussen 16:30 uur en 19:30 uur.’

De activiteiten lijken niet op te houden: zo zijn er dit jaar nog drie edities van de Salsa Swing Party, kan er op 7 november onbeperkt spareribs gegeten worden voor 17,50 euro tijdens Tjon’s Spareribfestival en is er op 17 oktober een Cabaretdiner. In het feestweekend van 27 tot 29 november viert de Heeren haar 5-jarig bestaan. Met op die vrijdag de Birthday Party met Nightlife band, op zaterdag de Salsa Swing Night met Braziliaanse danseressen en op zondag 29 november een fantastische belevenis die zorgt voor een stijlvolle afsluiting van het feest. Vliet Vlieland besluit: ‘Kom een keer loungen bij Heeren aan Zee; waar nu nog de Strandgans staat, komt een geheel nieuw paviljoen, met een restaurant en bar en aparte ruimtes voor vergaderingen, feesten en zakelijke bijeenkomsten.’

Het restaurant is van maandag tot en met donderdag elke dag open van 17:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag van 17:00 uur tot 02:00 uur en zondag van 15:00 uur tot 01:00 uur. De keuken is elke dag open tot 23:00 uur en op zondag tot 22:30 uur. Voor meer informatie: Hotel Grand Café de Heeren van Noortwyck, Quarles van Uffordstraat 103, 2202 NE Noordwijk, T: 071 361 2723, W:
www.heerenvannoortwyck.nl.