Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 juli 2009

Baderie: Voor uw complete badkamer

Sfeervol wonen

NOORDWIJKERHOUT – Eindeloos genieten: dat is waar Baderie voor staat. Dit badkamer- en montagebedrijf gevestigd aan de Smederij 6 is onderdeel van een landelijke keten met zestig vestigingen. Hierdoor kan Baderie niet alleen de meest complete badkamers verzorgen, maar ook nog voor de beste tarieven.

Eigenaar Ruud van de Water laat weten: ‘We verzorgen alles op badkamergebied. Of het nu gaat om het volledig renoveren van complete badkamers of het demonteren en installeren van sanitair. Ook plaatsen we plafonds en zorgen we voor een kleine uitbouw. We werken met echte kwaliteitsmerken als Villeroy & Boch, Sphinx, Sealskin en Instamat. Ook hebben we een eigen merk: Signatuur, dat in onze fabrieken gemaakt wordt.”

Rondlopend door de grote winkel is onmiddellijk te zien dat alles op badkamergebied aanwezig is: systeemplafonds, vloerverwarming, toiletten, douches, meubels en verwarmingselementen, om maar enkele zaken op te noemen. Maar ook kan genoten worden van badensystemen, zoals whirlpools en stoomsystemen, om de lijn van handdoeken en badlakens van Benneton maar niet te vergeten. “We doen ook veel in tegels” informeert Van de Water. “Baderie staat bekend om haar sanitair, maar slechts weinig mensen weten dat we juist heel veel in tegels doen, met name in vloertegels. Het merk Porcelenosa heeft een ontzettend mooi programma en is de trendsetter op het gebied van badkamertegels. Een tegel zorgt namelijk voor de uitstraling van je huis.”

Hij besluit: “Dankzij ons moderne tekenprogramma kunnen we alles in het werk stellen om de wensen van onze klanten te vervullen. Veel bewoners hebben maar een kleine badkamerruimte en daar willen ze van alles in hebben. Middels een goed gesprek, gevolgd door een goede tekening, kunnen we aan de meeste van de wensen voldoen.’

Op ieder moment van het jaar heeft Baderie ‘spetterende voordeelacties’. Tot 26 juli kunnen klanten gebruik maken van de meeneemprijsactie van de Metro Line badkamer, voor 3.500 euro (exclusief tegels en installatie). Of wees een van de eersten die een Sealskin doucheradio voor 10 euro kan bemachtigen. Voor meer aanbiedingen:

Baderie Noordwijkerhout
Smederij 6, 2211 SM Noordwijkerhout
T: 070 220 471