Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 september 2009

Sterrenalbum wordt nieuwste rage

Voorhout Sportief

TEYLINGEN – Het Grote Sparen kan beginnen, want de sterrenalbums liggen sinds maandag 7 september in de Voorhoutse winkels. Tot midden november kunnen de inwoners de sportplaatjes verzamelen van de lokale sporthelden van de drie Voorhoutse sportverenigingen Handbal Vereniging Foreholte, Mixed Hockeyclub Voorhout en Voetbalvereniging Foreholte. Wethouder Wim Hollart trapte de actie symbolisch af op woensdag 2 september.

Maar liefst 25 winkeliers doen mee aan deze actie, die ontstaan is naar aanleiding van een Spar-winkel in het oosten van het land, die een boek had gemaakt van de plaatselijke voetbalclub. Voortbordurend op dat idee kwam het bestuur van de TOV-Voorhout met het idee om plaatjes van lokale sporters, van pupil tot veteraan, te drukken voor de sterrenalbums. De kaartjes worden gratis weggegeven bij aankopen in de deelnemende winkels en de albums kosten 2,50 euro per stuk. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation, die ervoor zorgt dat kinderen met een beperking ook kunnen sporten.

Hollart liet weten: “Ik vind dit een bijzonder goed en sympathiek initiatief. Ik roep de kinderen en ouders van harte op deze plaatjes te gaan verzamelen. Het is een leuke en leerzame hobby en bovendien voor een goed doel.” Wim Klok vulde aan: “De eerste tien mensen die hun album vol krijgen, dus inclusief het ‘Gouden Kuytje’, kunnen dit melden bij Jos Hoek van Hoek Boek. Zij komen in aanmerking voor gesigneerde ballen, sjaaltjes en shirtjes. De spaarboeken zijn ook bij de drie clubs en op de braderie te verkrijgen. Ik hoop van harte dat veel mensen deze kaarten gaan verzamelen: kom hiervoor niet alleen bij de supermarkt, maar ook bij de kleinere winkeliers.”
Op maandag 28 oktober vindt er een sterrenplaatjesruilbeurs plaats in de kantine van Foreholte.