Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 juli 2009

Open karakter, muzikale optredens en VIP-lounge

Pasta la Musica gooit het over andere boeg

NOORDWIJK – Een compleet vernieuwd Pasta la Musica opent woensdag 15 juli haar deuren. Eigenaar Jack van der Meulen heeft niets aan het toeval overgelaten om van zijn bar-restaurant een doorslaand succes te maken. Met de aanleg van een nieuwe entree en het van buitenaf zichtbaar maken van het terrasgedeelte, gecombineerd met een uitstekende service, zullen veel bezoekers Pasta la Musica weer weten te vinden.

Door Joep Derksen

Van der Meulen laat weten: “Pasta la Musica is een avondzaak: we zijn geopend van 18:00 uur tot 01:00 uur, van woensdag tot en met zondag. Als gezicht van de zaak ben ik iedere dag aanwezig en we werken volgens mijn eigen filosofie. Als iemand binnenkomt, moet die zich thuis voelen en het naar de zin hebben. Aan het eind van de avond moet de conclusie zijn: ‘Het was een gezellige avond, ik heb lekker gegeten en ben goed geëntertaind’.”

Bij Pasta la Musica is namelijk iedere avond live-muziek te horen, gespeeld door een of meerdere van de medewerkers. Ook komen een keer per maand lokaal en regionaal bekende artiesten langs om een optreden te verzorgen. Van der Meulen: “Het eerste optreden dat plaatsvindt, is met de zangeres Britt. We hebben hier zestig zitplaatsen en ook onze barkeeper speelt al jaren op de unieke knalrode piano hier in het midden van de zaak.” Hij vervolgt: “We zijn een a la carte restaurant, waarbij mensen zelf bepalen hoe lang ze willen blijven genieten. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Het eten bestaat hoofdzakelijk uit Italiaanse gerechten zoals de carpaccio of onze specialiteit Ossebuco. Maar ook hebben we een heel leuke tapas-kaart: die houden we er in. Verder geven we het restaurant een meer open karakter door het aanbrengen van grote ramen aan de buitenkant en behouden we natuurlijk onze schitterende bar.”

Van der Meulen besluit: “We gaan binnenkort ook thema-avonden houden: hierover kunnen we later wat mededelingen doen. Uiteraard is er een rookruimte aanwezig. Daarnaast hebben we een ruimte omgetoverd tot een VIP-lounge, voor recepties, verjaardagen, partijen en bedrijfsfeestjes. De bezoekers van de VIP-lounge kunnen binnenkomen via een eigen speciale entree.”

Aanstaande zaterdag 18 juli vanaf 18:00 uur hebben we een feestelijk openingsavond, met een menu en de beroemde zangeres Britt uit Noordwijk treedt op. Reserveringen voor het openingsmenu is noodzakelijk. Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant.
Voor meer informatie: Pasta la Musica Bar Restaurant, Lage Wurft 1-2-3, 2202 GZ Noordwijk aan Zee, T: 071 364 7071, W: www.pastalamusica.nl.