Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 september 2009

Voor de beste wooncadeaus en woonideeën

Teyl Uilenspiegel

VOORHOUT – De nieuwste aanwinst van het winkelcentrum is Teyl Uilenspiegel: een gezellige home & lifestylewinkel waar de klanten terecht kunnen voor wooncadeau’s en woonideeën. Wat begon als een partyconcept, is in een aantal jaren uitgegroeid tot een volwaardige winkel met woonverrassingen voor iedereen.

Een keur aan speciale merken is te vinden in de gezellige winkel; van Flamant en Painting the past kalkverven tot interieurproducten van Brexton Home Collection en Bastions Collections. Teyl Uilenspiegel is ook de enige winkel in Voorhout die een uitgebreide collectie van Rattan-producten heeft. Hebt u moeite om goede kinderkleding te vinden? Probeer eens de Pom Pom casual collection! Binnenkort start Teyl Uilenspiegel met stofferingen.

Eigenaresse Anne-Marijke Medenblik informeert: ‘We bestaan al enkele jaren als webwinkel met woonaccessoires voor particulieren. Ik heb twee jaar als binnenhuisarchitect gestudeerd en doe ook woonstyling aan huis. Deze kennis gebruik ik ook bij de klanten in de winkel. Dat is een van onze kwaliteiten: we geven stylingadviezen aan de mensen. Ook blijven we aanwezig op beurzen en evenementen, zoals de Markt onder de Linden in Noordwijk.’ Medenblik verloochent haar roots niet: ‘Ons partyconcept in woonaccessoires blijft en daarnaast kan men ook spullen via de webwinkel bestellen. We hebben een bepaalde stijl, maar zijn daarnaast ook ieder seizoen vernieuwend. Zo kunnen we de mensen keer op keer verrassen met nieuwe spullen. Teyl Uilenspiegel is een levensstijl volgens mijn eigen concept.’
Teyl Uilenspiegel opende op dinsdag 15 september haar deuren en is gevestigd aan de Herenstraat 122B, 2215 KL Voorhout, T: 0252 223 526, W: www.teyl-uilenspiegel.nl. De winkel is iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open, maar kan buiten deze dagen ook op afspraak bezocht worden.