Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 februari 2010

‘De zorg voor vrouwen moet anders’

STREEK – ‘Vrouwen met hormoongerelateerde problemen worden nogal eens aan de kant gezet met de opmerking: “Het hoort erbij”. Als verpleegkundige voor ‘Care for Women’ neem ik uitgebreid de tijd om te kijken wat er precies aan de hand is.’ Manuela Tilma is de eerste verpleegkundige in de Duin- en Bollenstreek die zich specifiek op de gezondheid van vrouwen richt.

Ze vertelt: ‘Care for Women combineert de reguliere gezondheidszorg met de alternatieve gezondheidszorg. Waar de reguliere gezondheidszorg zich meer richt op de algemene verbetering van de gezondheid, is deze organisatie er voorstander van om beter te kijken naar hoe vrouwen hun gezondheid beleven. De klachten van vrouwen zijn wezenlijk anders dan mannen en regelmatig worden ziektesymptomen gemist. Bovendien hebben vrouwen veel meer behoefte aan informatie en Care for Women doet daar goed werk in.’

Na 22 jaar ervaring op te hebben gedaan, vestigde Tilma zich begin dit jaar als Care for Women verpleegkundige: ‘Care for Women is een grote landelijke organisatie waar uitsluitend BIG geregistreerde vrouwelijke verpleegkundigen werken die gespecialiseerd zijn in de gezondheidsbevordering van vrouwen. Momenteel zijn er zo’n tachtig praktijken verspreid over het land. We houden ons bezig met alles op het gebied van gezondheid en vrouwen, zoals preventie, voorlichting en behandeling op een heel breed vlak. Mijn passie is om vrouwen te helpen hun hormonen de baas te worden, zodat ze zorgelozer door het leven gaan.’
Bezoek, zonder verwijsbrief, Care for Women op Walserij 17L in Noordwijkerhout, T: 0252-348420, E: m.tilma@careforwomen.nl.