Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

02 februari 2010

Zonservice: ‘Voordeel in de vorm van kwaliteit’

VOORSCHOTEN – De mooiste zonwering en raamdecoratie is slechts op één plek in Nederland te vinden: bij Zonservice. Al twintig jaar is dit hét adres voor de producten die ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van en zonder de zon. En onlangs hebben de eigenaren Theo Oberstadt en Michel van Look de showroom ook nog vergroot tot 300 m2. Een complete collectie van betrouwbare en goede producten in een breder prijsscala is wat de bezoeker kan verwachten. En uiteraard met eersteklas advies.

Van Look informeert: ‘We hebben producten voor buiten, maar ook voor binnen. Wat dacht u van terrasschermen, uitvalschermen, markiezen en screens? Ook kunt u bij ons terecht voor rolluiken, terrasoverkappingen, pergolazonwering, serrezonwering en parasols. Om de zon van binnenuit te weren bent u bij ons ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om raamdecoratie, zonwering, shutters (een ware hype op dit moment!), rolgordijnen, jaloezieën of vouwgordijnen. Bezoek onze showroom en kijk dan ook naar de duettes, plicégordijnen, verticale lamellen, dakraamproducten en insectenhorren.’

‘Op basis van goede producten hebben we voor de consument keuzes gemaakt in de juiste prijs-kwaliteitverhouding. We geven betrouwbaar advies en helpen de consument om de juiste oplossing voor zijn of haar situatie te vinden. Met onze eigen installateurs plaatsen wij de producten. Dat is ook een van de redenen waarom klanten ons al twintig jaar hun vertrouwen geven. Wij zijn erkend door de officiële branchevereniging en werden in 2008 verkozen tot de nummer 2 van alle 900 Nederlandse zonweringbedrijven.
Meer informatie: Zonservice, Starrenburglaan 11, 2251 AG Voorschoten. T: 071 561 8089, W: www.zonservice.nl.