Topgerechten bij wereldkampioen
Op de kaart staan menu’s uit de verschillende Chinese regio’s: Sichuan, Beijing, Kanton en Shanghai. Gastvrouw Anja: ‘We zijn een Chinees specialiteitenrestaurant en hebben bijna geen Indische gerechten meer, met uitzondering van de afhaallijst. Sinds mijn man en ik deze zaak twaalf jaar geleden hebben overgenomen, hebben we de kaart geleidelijk aangepast. Bij ons vindt u de combinatie van gastvrijheid en gastronomie, met verfijnde en vernieuwende gerechten.’
Ook internationaal is ‘Alexander’ gerespecteerd, want het restaurant heeft de eerste prijs behaald in de categorie ‘Warme hoofdgerechten’ op het officiële wereldkampioenschap Chinees koken. Anja: ‘Ons maandmenu, van een verfijnd culinair niveau, bestaat uit allemaal kleine culinaire gerechtjes. Dit zijn authentieke Chinese gerechten, maar in een Frans jasje opgediend. We zijn altijd vernieuwend en innovatief bezig en iedere maand ontwikkelen we nieuwe gerechten.’
Vanaf februari of maart ondergaat ‘Alexander’ een verbouwing om het restaurant moderner in te richten. ‘Tijdens de verbouwing blijven we gewoon open en we zorgen ervoor dat de gasten geen last hebben van die verbouwing. We splitsen het restaurant- en afhaaldeel en we specialiseren de menukaart. Na de verbouwing kunnen de mensen niet alleen uitgebreid in het restaurant, maar ook in onze brasserie, van de kleine kaart, een hapje komen eten.’
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home