Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

02 februari 2010

Verwenevenement bij The Art Shop

LEIDEN – Een verwenevenement temidden van prachtige kunst en daarbij genieten van kwaliteitswijnen, trendy sjaals en prachtige handgemaakte sieraden. Dat is wat de bezoeker aan The Art Shop op zondag 14 februari kan verwachten. Op deze Valentijnsdag is het de ideale locatie om samen met je geliefde te genieten.

Arnoud Bennink is eigenaar van The Art Shop en voor hem is kunst zijn lust en zijn leven. Hij loopt naar het nieuwe deel van de galerie dat 24 oktober officieel werd geopend en zegt: ‘Ik vind het nog steeds kicken als ik hier boven kom.’ Hij vervolgt: ‘Het “Valentines taste & treat” evenement is de eerste grote bijeenkomst dat we sinds de opening organiseren.’

Tijdens dit verwenevenement op 14 februari is er bij The Art Shop van alles te zien: kleurrijk en excentrieke of juist moderne schilderijen en beelden staan en hangen overal in de galerie. ‘Boven in de galerie komt en wijnproeverij, met kwaliteitswijnen van kleine Europese producenten. Beneden is een keur aan handgemaakte sieraden van parels en edelstenen, tassen, maar ook luxe en trendy sjaals. Uit verre landen zijn kleurige woondecoraties te bewonderen en natuurlijk verkopen en verhuren we hedendaagse kunstobjecten’, informeert Bennink.

De kunstuitleen is er voor particulieren en bedrijven. Kunstliefhebbers kunnen kiezen of ze hun gewenste schilderij of andere kunstuiting willen kopen of huren. Bennink: ‘Hier is kunst voor iedereen beschikbaar, want vanaf 100 euro heb je al een prachtig kunststuk in huis.’
Voor meer informatie: The Artshop, Flevoweg 35 Leiden, www.theartshop.nl.