Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

15 december 2009

Parels van de Hoofdstraat

NOORDWIJK – Net zoals een schitterende schelp ook wel eens een pareltje herbergt, bevinden zich in de Hoofdstraat ook enkele pareltjes waarvan veel Noordwijkers niet op de hoogte zijn.

Zo zijn er de Dampassage en de promenade: voor het eerst zijn deze winkelwalhalla’s meegenomen in de algehele verlichtingsuitstraling van de Hoofdstraat. Ook de Bomstraat en de Maarten Kruytstraat zijn de moeite van het bezoeken zeker waard: hier staan veel goede en exclusieve kledingzaken, waar vaak onder meer verrassende lingerie gekocht kan worden.
“Het is zeker de moeite waard om als consument niet door de passages en winkelstraten te racen, maar juist even op de rem te staan: geniet van de schitterende etalages en prachtige producten zoals cadeauartikelen en presentjes op het gebied van onder meer lifestyle”, informeert Willy Fenstra. Winkeleigenaar Mario van Moorst van Daddy’s Outlet informeert: “De promenade is een van de leukst versierde plekken. Het is heerlijk om hier doorheen te lopen!”