Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.000 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

30 juni 2010

Lekker loungen op het terras en in de veranda

NOORDWIJK – Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal is nu echt compleet. Met een schitterend nieuw terras en een prachtige veranda is het een feest om bij Langs Berg en Dal te eten. Het restaurant stond al bekend om haar lunch en dinerfaciliteiten, maar vanaf 3 juli kan er nu ook genoten worden van een heerlijk ontbijt.

Al jaren is Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal niet alleen geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook een brede variatie aan andere gasten bezoeken het restaurant met de oude, vertrouwde sfeer van warmte en gezelligheid. De nieuwe veranda en het terras worden nu al volop gebruikt voor zakenlunches, genieten stelletjes van elkaars aanwezigheid en benutten fietsers deze locatie om lekker bij te komen en kracht op te doen voor de rest van de route.

Eigenaar Robert Elsendoorn laat weten: ‘Dit terras en de veranda waren in mei klaar en de reacties van de gasten zijn heel positief. Hier geniet men van een warme sfeer, maar toch met een modern jasje. Het is een teken dat we met de tijd meegaan, want de beleving van de gasten staat bij ons centraal.’

Ook met andere ontwikkelingen staat Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal niet stil. ‘Vanaf 3 juli is het twee maanden lang mogelijk om gebruik te maken van het ontbijtbuffet. Vanaf 8:30 uur ’s ochtends heerlijk in de veranda zitten om zo ontspannen aan een nieuwe dag te beginnen.’ Ook verzorgt Langs Berg en Dal dagelijks de lunch met een uitgebreide lunchkaart met extra specialiteiten, zoals diverse lunchbroodjes.

Nog altijd ontvangen kinderen megagrote cadeaus bij bepaalde gerechten. Daarnaast onderscheid Langs Berg en Dal zich met een nieuw gerecht: de Ierse Tournedos van onze huisslagerij Klein uit Noordwijkerhout. Elsendoorn: ‘Voor het eerst hebben we een maandmenu, waarbij we inspringen op de seizoenen. Met een zeer aantrekkelijke prijs van 24,95 voor het voor-, hoofd- en nagerecht.’ Kortom; of het nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is: bij Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal is het volop genieten.

Voor meer informatie: Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal, Langevelderlaan 22, 2204 BD Noordwijk, T: 0252 372 474, E: info@langsbergendal.nl, W: www.langsbergendal.nl.