Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

20 april 2010

Zevende uitreiking De Sterkste Schakel in teken van Alphense bedrijven

Vlasman Betonbewerkings- en slooptechnieken grote winnaar

JOEP DERKSEN

WARMOND – Vertegenwoordigers van tientallen bedrijven uit de Rijnstreek waren vrijdag 16 april in De Elephant Club aanwezig bij de zevende editie van de verkiezing van ‘De Sterkste Schakel van de Regio Rijnland.’ Deze prestigieuze zakenprijs werd voor de zevende keer uitgereikt aan een zelfstandig ondernemer, van wie de onderneming gevestigd is in een van de twintig gemeenten in de regio Rijnland. Glorieuze winnaar was Richard Vlasman van Vlasman Betonbewerkings- en slooptechnieken uit Alphen aan den Rijn. ‘Ik draag deze prijs op aan mijn medewerkers.’

Het regionaal zakenmagazine Rijnstreek Business organiseert dit grootschalige evenement in samenwerking met alle lokale Rabobanken, de Kamer van Koophandel Den Haag, Grant Thornton en meer dan 30 regionale ambassadeurs. De honderden aanwezigen werden prima vermaakt tijdens de feestelijke avond. Eerst was er een optreden van de ‘kliko drumband’ Percussive, waarna Nicolette Wuring de aanwezigen tips wilde verlenen om nog beter zaken te doen.

Harry de Reus, uitgever van Rijnstreek Business, was de animator van de avond. Uit de 38 genomineerde bedrijven werden eerst de winnaars uit zeven branches bekendgemaakt. Deze zeven bedrijven gingen vervolgens door naar de ‘grande finale’, waar op een songfestivalachtige wijze de puntenverdeling plaatsvond. Ieder van de 23 juryleden gaf zijn of haar voorkeur en deelde één tot en met zeven punten uit. Al snel werd duidelijk dat de strijd om het ‘Sterkste Schakel beeld’ zou gaan tussen Decos Technology Group uit Noordwijk, Patisserie Chocolaterie Vermeer uit Lisse en Vlasman Betonbewerkings- en slooptechnieken uit Alphen aan den Rijn.

Na een vroege voorsprong van Vermeer, nam Decos de leiding lang over. Het was echter toch Richard Vlasman die uiteindelijk de beker in ontvangst mocht nemen. Hij was tot tranen toe geroerd: ‘Ik heb alles te danken aan de mensen die met me samenwerken.’ Vlasman hield de beker omhoog richting zijn medewerkers die bovenop de balustrade toekeken. ‘Jongens, deze is voor jullie!’ De winnaar besloot: ‘Zo’n award is mooi, maar morgenochtend om 05:30 uur zitten we weer op de rand van ons bed en moeten we ons weer opnieuw bewijzen.’

Voor het eerst werd ook de Grant Thornton Penning uitgereikt, voor het bedrijf dat zich het meest veelbelovend ontwikkelt. Ook dit keer ging de onderscheiding naar een Alphens bedrijf: The Data Caretakers van Ties Bakker, dat actief is in Kantoor & Automatisering.