Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

02 maart 2010

Milieu Vriendelijk Onderweg

NOORDWIJK – “Binnen vier jaar zijn alle touringcars van de Koninklijke Beuk uitgerust met schone Euro 5 motoren.” Deze mededeling deed directeur Dolf Beuk tijdens de presentatie van een nieuw Beuk-logo op de touringcars.

Door Joep Derksen
Tijdens een personeelsbijeenkomst onthulde personeelsmanager Monique Snijders zondag 28 februari het nieuwe logo van De Groene Beuk. “Wij gaan Milieu Vriendelijk Onderweg”, refereerde ze aan het bij ondernemers populaire Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). “Vandaag start de campagne www.degroenebeuk.nl, die eindigt op 31 januari 2011, de dag dat ons bedrijf 105 jaar bestaat. Met deze nieuwe uitstraling willen we laten zien dat de keuze voor een touringcar de meest milieuvriendelijke keuze is.” Nadat het personeel de bus bewonderd had, genoten ze van de, groene, erwtensoep.