Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

30 maart 2010

Charmant en ingetogen

Heerlijk ontspannen bij Villa de Duinen

NOORDWIJK – Restaurant-hotel ‘Villa de Duinen’ is uniek in zijn soort: met vijf kamers en vier suites komen de gasten in een huiselijke omgeving heerlijk tot rust. De twee vergader- en dinerkamers voor gezelschappen tot 60 personen zijn bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten waar de noodzakelijke onderwerpen besproken moeten worden. Vervolgens kan weer volop genoten worden van de uitstekende service, het sfeervol ingerichte restaurant, de verfijnde keuken en de uitstekende wijnkaart.

Bij de ingang van Villa de Duinen ligt een groot gastenboek en de ware aard van ieder hotel kan het beste uit dit gastenboek vernomen worden. ‘We hadden een mooie, sfeervolle kamer, waar we goed van hebben genoten. Het eten was uitstekend’, zo schreven ex-gasten Bart en Maria. Eronder schrijven Peggy en Pierre: ‘In één woord; Super! We hebben genoten van jullie hotel, het eten, de sfeer en Azzurro!’

Villa de Duinen werd in 1902 gebouwd en is in 2001 compleet gerenoveerd, waarbij de prachtige oude details behouden bleven. In dit restaurant-hotel vind je geen professioneel beleefd personeel, maar mensen die zich recht uit het hart bekommeren om het welzijn van de gasten. Dat begint bij de welkome ontvangst door de receptie, de warme aandacht van het bedienend personeel tot de excellente kookkwaliteiten van het keukenpersoneel.

Klasse onderscheidt zich in de details; daarom is er bij Villa de Duinen een zeer regelmatig wisselende kaart, waarbij nadrukkelijk rekening wordt gehouden met de producten van het seizoen. Als enige in de hele Duin- en Bollenstreek kunnen de gasten daarnaast bestellen van een lunchkaart met kleinere gerechten die ze zelf kunnen samenstellen. De keuken is Frans georiënteerd, met een knipoog naar de hele wereld. De sausen zijn licht van smaak, de producten zijn vers en worden in de keuken klaargemaakt. Pakjes en poedertjes zijn bij Villa de Duinen niet te vinden! En tijdens het eten kan genoten worden van een uitgebreide wijnlijst met 200 verschillende wijnen; van laag tot luxer geprijsd.

Aangezien 2010 het tiende jaar is na de renovatie, biedt Villa de Duinen het speciale Villamenu aan: vier overheerlijke gangen voor slechts 49,50 euro. Met zoveel vakmanschap voor het bereiden van het eten, de attente en vakkundige bediening, waarbij de gasten werkelijk worden verzorgd, is dit een geweldige gelegenheid om de echtgeno(o)t(e) mee te verrassen.

Naast het onthaasten, wordt Villa de Duinen veel gebruikt dankzij haar smaakvol ingerichte vergaderkamers. Hier komen inspiratie, transpiratie en aspiratie tot hun volle bloei, waarbij alle zakelijke presentatie- en internetaansluitingen volop aanwezig zijn. Wanneer de vergadergasten welverdiend in het restaurant van het diner genieten of relaxen bij het Wellness-centrum Azzurro, waar Villa de Duinen een samenwerkingsverband mee heeft afgesloten, worden de twee vergaderkamers omgetoverd tot romantische dinerkamers. Voor feesten, jubilea, verjaardagen of speciale gebeurtenissen. En wanneer u de keuze hebt gemaakt om ontspannen en ingetogen te genieten van Villa de Duinen, vergeet dan niet om te relaxen op het mooiste terras van Noordwijk: u waant zich daar werkelijk in Deauville!
Voor meer informatie: Villa de Duinen, Oude Zeeweg 74, 2202 CE Noordwijk, T: 071 364 8932, E: info@villadeduinen.nl, W: www.villadeduinen.nl.