Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

28 juli 2010

Totaalpakket bij Assendelft Scheepstechniek

LISSE – Wie op zoek is naar een nieuwe boot of de eigen boot goed wil laten onderhouden en overwinteren in de winterstalling, kan terecht bij Assendelft Scheepstechniek. Dit negen jaar oude bedrijf is gespecialiseerd in het totaal onderhoud van MARIL, MAKMA en WATERSPOORSLOEPEN. Grote faam heeft Assendelft Scheepstechniek opgebouwd als dealer van WATERSPOOR-SLOEPEN en MARIL-BOATS, Nanni dieselmotoren en Dino boottrailers. Bovendien verzorgen ze in heel Nederland het sloepentransport voor vaartuigen tot een lengte van 7,50 meter.

Nico en Ans Assendelft zijn vorig jaar met hun bedrijf verhuisd van Oude Wetering naar Lisse. ‘We hebben een eigen winterstalling in verwarmde loodsen! In die loodsen wordt niet gewerkt, dus is er geen gevaar voor ongelukken of brand’, informeert het echtpaar. ‘We zijn een van slechts drie dealers in Nederland van Waterspoor sloepen. Naast de traditionele sloepen hebben we ook de Tender-look sloepen, met een nieuwe vorm aan de achterkant. Deze sloep slaat in als een bom; het is een heel nieuwe leuke stijl om te zien.’

‘We breiden binnenkort uit met een grote showroom, waar de bezoekers nog meer kunnen genieten van een goede presentatie van onze producten. Bij ons zijn proefvaarten op de zomerdag mogelijk, om zelf te ervaren hoe stabiel en goed manoeuvreerbaar de sloepen zijn. We hebben nieuwe modellen, maar ook occasions en voor alle sloepen verzorgen wij het onderhoud. We geven ze een servicebeurt en maken de sloepen winterklaar voordat ze de loods in gaan. Onze klanten genieten van een totaalpakket dus.’

Voor meer informatie: Assendelft Scheepstechniek, Vennestraat 11F & G, 2161 LE Lisse. T: 0252 348 354, M: 06 2245 7884, W:
www.assendelfttechniek.nl.