Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 november 2010

Authentieke smaakbeleving bij Steakhouse de Beleving

LISSE – Bij Steakhouse de Beleving vindt de ware grillgenieter de beste stukjes vlees voor een aantrekkelijke prijs. Nergens in de wijde omgeving kan de smaak van dit grillrestaurant geëvenaard worden, mede dankzij de door chef-kok Rico de Heer persoonlijk geselecteerde lavastenen, waarop het vlees gegrild wordt. Samen met de uit Amerika geïmporteerde kruiden, staat een bezoek aan Steakhouse de Beleving garant voor een authentieke smaakbeleving.

Koken en serveren is de grote passie van De Heer, zo laat de chef-kok die het restaurant in juni opende weten: ‘Van kleins af aan wilde ik al in de horeca gaan. Jarenlang heb ik gewerkt bij Eeterij de Beleving in Noordwijk; een bekende locatie voor families met kinderen om daar van een maaltijd te genieten. Ik wilde een intiem restaurant opzetten, waar de volwassen gasten beseffen om wie de service draait: henzelf. Ik vind het geweldig om de mensen te entertainen!’

Er is dan ook volop te doen bij Steakhouse de Beleving. Niet alleen komen veel gasten iedere maandag af op het ‘Onbeperkt spareribs eten voor 13,50 euro’, maar ook organiseert het restaurant de ‘Run je eigen kroeg’ wedstrijd. Met vier personen strijd je tegen elkaar om de hoogst mogelijke omzet te halen en het team met de meeste omzet krijgt 30% van het behaalde resultaat.

Iedere maand is er een wisselend menuaanbod, waarbij voor slechts 19,50 euro genoten kan worden van een driegangenmenu. En met Kerst is het helemaal feest voor de mensen die de dure en fantasieloze kerstmenu’s meer dan zat zijn. Het a la carte menu bij Steakhouse de Beleving laat de gasten een unieke kerstervaring meemaken. Aangezien het intieme restaurant 46 zitplaatsen heeft, is het zaak om van tevoren te reserveren voor deze belevenis, want vol is echt vol.

Wat is het geheim van Steakhouse de Beleving? Het is iets heel anders; je moet hier de smaak beleven. Niet alleen de smaak van het tongstrelende eten en het heerlijke drinken, maar ook de wijze waarop je als gast bediend wordt. De Heer maakt gebruik van slechts één personeelslid, zodat je door dezelfde persoon met een stralende glimlach geholpen wordt. Tijdens een bezoek aan het restaurant kijken de gasten de ogen uit, want je waant je in het oude Wilde Westen. Let bij uw volgende bezoek speciaal op de barkrukken, die in de stijl van koeien- en paardenderrières zijn ontworpen.

De Heer: ‘Ons echte geheime recept is de cowboysteak. Wie dit heeft geproefd, zal nooit dezelfde smaak elders meer ervaren. Het merendeel van onze gasten bezoeken Steakhouse de Beleving met z’n tweeën, maar ook kleine gezinnen zijn van harte welkom. Ons restaurant wordt ook voor andere zaken gebruikt; zo heeft onlangs een bekende zanger in ons restaurant video-opnamen voor zijn nieuwe cd gemaakt.’

Ook de vegetariërs komen bij Steakhouse de Beleving aan bod: een keuze kan gemaakt worden uit onder meer de vegetarische schnitzel (gewokt in knoflookolie met verse spinazie en champignons, pijnboompitjes, gratin cream en kaas), groentenstroedel, spinaziestroedel en de vegetarische wrap. De Heer: ‘Originele gerechten kunnen tevens ter plaatse bedacht en voorbereid worden.’

Niets is een grotere domper voor de restaurantbezoeker om, na voltooiing van een maaltijd bij een restaurant, nog eens flink in de buidel te moeten tasten om het parkeergeld af te rekenen. Dit probleem is er niet bij Steakhouse de Beleving; naast het restaurant is een parkeerterrein met vijftien plaatsen, waar de grillgenieters gratis hun auto kunnen parkeren.
Voor meer informatie: Steakhouse de Beleving, Heereweg 487, 2161 DD Lisse (op de grens met Sassenheim), T: 0252 211 550, E: info@steakhousedebeleving.nl, W: www.steakhousedebeleving.nl. Openingstijden: woensdag tot en met maandag vanaf 15:00 uur. De keuken is tot 22:00 uur open.