Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 november 2010

Country & westernstijl smaakbeleving

Steakhouse de Beleving

LISSE – Op de grens van Lisse en Sassenheim is sinds enkele maanden een nieuw restaurant geopend: Steakhouse de Beleving. Onder de bezielende leiding van chef-kok en gastheer Rico de Heer worden de gasten onthaald op een country & westernstijl smaakbeleving.

Voor De Heer komt met het opzetten van Steakhouse de Beleving een droom in vervulling. Jarenlang koesterde hij de wens om een eigen restaurant te hebben en het eindresultaat mag er wezen. Immers, Steakhouse de Beleving staat nu al bekend om haar grillspecialiteiten. ‘We werken met speciaal geïmporteerde kruiden uit de Verenigde Staten. Samen met onze unieke manier van grillen, op lavastenen, genieten onze gasten van een extra smaakbeleving’, vertelt De Heer gepassioneerd.

In het grillrestaurant worden uitsluitend verse producten gebruikt. In het intieme restaurant krijgen de gasten de beste ingrediënten voor de meest aantrekkelijke prijzen voorgeschoteld. Steakhouse de Beleving heeft dan ook wekelijks speciale acties waarvan iedere rechtgeaarde grillgenieter de vingers bij zal aflikken. Zo kunnen de gasten iedere maandag onbeperkt spareribs eten; inclusief de frites voor slechts 13,50 euro.

En om geheel in de sfeer te komen, heeft Steakhouse de Beleving nog een extra arrangement. Voor slechts 20 euro per rit worden de gasten met een limousine van hun huis in Sassenheim of Lisse gehaald om vervolgens heerlijk luxe naar het restaurant gebracht te worden. Inwoners uit andere dorpen betalen 1,50 euro per kilometer extra. Een heerlijke en originele manier om eens flink te genieten; samen met je partner, of als onderdeel van een (verjaardags)feest.
Voor meer informatie: Steakhouse de Beleving, Heereweg 487, 2161 DD Lisse, T: 0252 211 550, E: info@steakhousedebeleving.nl, W: www.steakhousedebeleving.nl. Openingstijden: woensdag tot en met maandag vanaf 15:00 uur. De keuken is tot 22:00 uur open.