Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 mei 2012

Partycentrum de Zijl: voor sporters en niet-sporters

Paramaribostraat 66, Leiden, M: 06 4088 4337.

LEIDEN – Partycentrum de Zijl is dé locatie voor het organiseren van een trouwerij, kinderdisco of bedrijfsfeest/borrel. Nu Trudy Hamerling de scepter zwaait, waait er een frisse wind door deze toplocatie; de huiselijke sfeer is weer helemaal terug, de inrichting is op en top verzorgd en steeds meer Leidenaars weten Partycentrum de Zijl te vinden.

Partycentrum de Zijl is namelijk niet alleen bedoeld voor sportende mensen. Natuurlijk is het heerlijk om na het sporten te genieten van een heerlijke hap of een frisse versnapering, maar ouders kunnen ook onder het genot van een drankje de vorderingen van hun kinderen tijdens de zwemlessen volgen. Hamerling is een vrouw met visie: ‘Ik heb een aantal jaar ervaring in de horeca en het organiseren van feesten en partijen (op vrijwillige basis), houd van gezelligheid en ben een sociaal mens. Alles wordt in het werk gesteld om de mensen hier heerlijk te laten vertoeven. Bij Partycentrum de Zijl kan dit op verschillende manieren; lekker loungen op het terras, met een geheel verzorgde barbecue of in het gezellige bruine café.

Hamerling: ‘We hebben drie verschillende zalen die ruimte bieden aan 10 tot 450 gasten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, themafeest of trouwerij. Partycentrum de Zijl is dé perfecte locatie voor iedere gelegenheid. Wij regelen de catering en kunnen tevens de versieringen verzorgen.’ Bijna niets is onmogelijk; we hebben ook faciliteiten voor vergaderingen, faciliteiten als beamer, laptop en scherm zijn ook beschikbaar.

Omdat het buitenbad dit weekend open gaat, heeft Partycentrum de Zijl zondag 29 april een speciale actie: een gratis kroket, frikadel of kaassoufflé bij een portie friet. Hamerling besluit: ‘Kom eens langs; we staan altijd klaar voor sporters en niet-sporters!’

Openingstijden: ma – vr: van 10:00 uur tot 00:00 uur, za en zon: van 08:00 uur tot 17:00 uur. Na dit tijdstip is Partycentrum de Zijl beschikbaar voor besloten feesten en partijen. www.partycentrumdezijl.nl.