Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 maart 2012

Beterlopenwinkel heeft nieuwe de collectie binnen

Splinterlaan 158 in Leiderdorp, T: 071 5422765

Goed schoenadvies begint met een analyse van uw voeten, dit kan Beterlopenwinkel doen door eerst een digitale afdruk te maken van uw voet; eventuele stand- of drukproblemen komen zo letterlijk en figuurlijk aan het licht. Eigenaar Paul Tap kan heel enthousiast vertellen over zijn bedrijf, de uitgebreide service en fantastische producten.

‘We zijn een podopointvestiging; bij ons staan de schoenen, voeten en comfort centraal. De doelgroep die wij bedienen zijn niet alleen de 40-plus dames en heren met voetklachten, maar juist ook de groep mensen die actief blijft. Wat is er fijner dan heerlijk in de natuur te wandelen of met vriendinnen uit te gaan, wetende dat dit op goede en modieuze schoenen gebeurt?’, vraagt Tap zich retorisch af.

Bij Beterlopenwinkel worden uw voeten daarom aan een kritisch oog onderworpen. Aan de hand van de bevindingen en uw wensen wordt er vervolgens gekeken welke schoen het best bij uw voeten en inlays past. Tap geeft een voorbeeld: ‘Bij vrouwen boven de veertig jaar wordt de grote teen door artrose vaak minder beweeglijk. Hierdoor gaan deze vrouwen anders lopen, met als gevolg dat ze last krijgen van knie- en heupproblemen.’

Hij vervolgt: ‘Door gebruik te maken van onze kennis en samenwerking met podologen en pedicures vinden we de beste schoen voor u. Met merken als Finnamic, Fitflop en MBT, maar ook Durea, Finn Comfort, Footnotes en Think verzorgen we instant oplossingen voor allerlei voetklachten.’ In lang vervlogen tijden werden schoenen met extra steun zonder enige franje geproduceerd. Maar bij Beterlopenwinkel is een uitgebreide collectie modieuze en hippe schoenen verkrijgbaar. Tap: ‘Onze maten variëren van 32 voor dames tot 50 voor heren en we voeren negen wijdematen. We hebben veel moderne dessins, onder andere schoenen die doen terugdenken aan de flowerpowertijd.

www.beterlopenwinkel.nl.