Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 april 2012

Oudshoorn & Van Egmond zonwering opent deuren

Hoge Rijndijk 263, 2382 AM Zoeterwoude Rijndijk, T: 071 402 0720

ZOETERWOUDE RIJNDIJK – Het familiebedrijf Oudshoorn & Van Egmond, dat al vijftig jaar een gerenommeerde naam is in Leiden de Duin- en Bollenstreek, opent zaterdag 14 april de deuren van haar tweede winkel. In de stijlvol ingerichte zaak is een compleet overzicht te vinden van Luxaflex buiten- en binnenzonwering, Borek tuinmeubilair en Boretti buitenkeukens (in de volksmond: barbecues).

Door de goede relatie met Luxaflex mag Oudshoorn & Van Egmond zich ‘gallery shop’ noemen voor de buitenzonwering. Dat betekent dat deze winkel de enige is in het Groene Hart waar u de complete collectie van Luxaflex kunt bewonderen. die de buitenzonwering van Luxaflex mag verkopen. En dat niet alleen; ook voor de indoorzonwering is Oudshoorn & Van Egmond de zogeheten ‘inspiration dealer’. Oudshoorn & Van Egmond onderscheidt zich namelijk door de uitstekende service. Met een eigen fabriek en het goed gekwalificeerde personeel kan een eventuele storing gelijk opgelost worden. De klant staat namelijk altijd voorop!

Bij de Luxaflex producten passen uitstekend de Borek kwalitatief hoogstaande tuinmeubelen. De Boretti buitenkeukens zijn een ware lust voor het oog en vallen, in vergelijking met andere barbecues, in de buitencategorie. Zaterdag 14 april kunnen alle fraaie producten bekeken worden tijdens de officiële opening. Die dag geeft een chef-kok kookdemonstraties op een Boretti. En klanten die enthousiast geworden zijn, kunnen dan profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen, zoals 350 euro inruilkorting op alle terrasschermen, een gratis afstandsbediening bij de elektrisch bediende buitenzonwering en elke tweede Luxaflex hor voor de helft van de prijs. Daarnaast geldt bij alle binnenzonwering; elke vierde product is geheel gratis.

Voor meer informatie: www.oudshoornenvanegmond.nl.