Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 maart 2012

Hair Extreme voor de beste kapsels, nagels en uiterlijke verzorging

Klimopzoom 1, T: 071 541 4717

LEIDERDORP – Hair Extreme bestaat op 22 maart maar liefst 15 jaar en dat moet gevierd worden! Het is niet zonder reden dat Mell met haar team van professionele kapsters trots is op deze mijlpaal. In die tijd heeft Hair Extreme zich onderscheiden als beste kapsalon in de wijde regio. En dat niet alleen; ook kunnen de klanten terecht voor schitterende sieraden, hair extentions, nagels en permanente make-up.

Mensen van alle leeftijden bezoeken Hair Extreme; kinderen, volwassenen en senioren. Waar de een helemaal uit haar of zijn dak wil gaan met een trendy kapsel, knippen de acht medewerksters met alle plezier de klassieke coupe. Het team werkt op afspraak, maar als het zo uitkomt worden spontane klanten ook geholpen.

Medewerkster Madelon vertelt enthousiast: ‘Onze klanten vinden het fijn dat ze niet alleen voor het kapsel bij ons terecht kunnen. Zo hebben wij ook het bruidsarrangement: een totaalpakket van nagels, make-up en haar. Aanstaande bruiden – en hun partner – krijgen dit voorjaar een korting van maar liefst 86 euro!’

De eigenaresse, Mell Hermans, heeft in haar 47-jarige werkzame leven al legio prijzen gehaald in het kappersvak. En ze geniet ervan om het team dat al jaren voor haar werkt, te blijven op te leiden. Samen bezoeken ze ieder jaar cursussen en beurzen om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Speciaal om het jubileum te vieren, heeft Hair Extreme een unieke aanbieding. Hermans: ‘Wij gaan voor groen. Daarom hebben we nu een nieuw verfproduct; Fay. Dit is een product zonder ammonia en geur en is daarom uitermate milieuvriendelijk. De komende week bieden we Fay aan voor een bedrag dat 2,50 euro ligt onder de prijs van andere kleuren.’

Hair Extreme is geopend van maandag tot en met zaterdag. Koopavonden zijn op maandag en woensdag tot 22:00 uur. W: www.hairextreme.nl.