Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 maart 2012

Heerlijk genieten bij Lunchroom Elleni


Bevrijdingsplein 52, T: 071 750 7968

LEIDEN – De lunchroom Elleni is een echt familiebedrijf, gerund door de drie zussen Ellis, Leonie en Nicole. In een jaar tijd is Elleni uitgegroeid tot hét centrale punt van het Bevrijdingsplein en het nabijgelegen winkelcentrum Luifelbaan. Even bijkomen van de shoppingstress onder het genot van een heerlijke panini of onder het genot van een cappuccino lekker bijpraten met een vriend(in). Steeds meer mensen komen erachter dat Elleni kleur geeft aan hun leven; met dank aan de drie zusjes.

Bij Elleni wordt werkelijk alles vers gemaakt. ’s Ochtends heel vroeg beginnen de zussen al met het kneden en rijzen van het brood. Ook de appeltaart en brownies worden dan klaargemaakt om ze diezelfde dag aan de mensen te presenteren. De creatieve Leonie bedenkt het ‘Broodje van de Dag’. Deze zomer presenteert Elleni als eerste lunchroom in de regio maar liefst zes verschillende Smoothies.

En de warme dagen komen er weer aan; een uitstekende gelegenheid om plaats te nemen op het nieuwe terras van Elleni, met maar liefst 100 zitplaatsen. Laat u zich eens verwennen met bijvoorbeeld een echte ‘High Tea’. Hierbij krijgt u diverse lekkernijen, zowel zoet als hartige, die op een sfeervol gedekte tafel gepresenteerd wordt. De High Tea wordt compleet gemaakt met een heerlijke chocoladefondue. En omdat Elleni een alcoholvergunning heeft, kan er ook van een gezellig glaasje wijn of bier genoten worden.

De drie zussen informeren: ‘De proeverij van Panini’s is een aanrader en nu al mateloos populair. Met drie panini’s op één bord kun je heerlijk proeven en uitproberen welke smaak het beste bij je past. Ook kunt u bij Elleni terecht voor het vieren van een verjaardag of om een receptie voor een trouwerij of jubileum te houden. Bedrijven benaderen Elleni volop voor de fameuze cateringfaciliteiten.

Voor meer informatie: www.elleni.nl.