Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 april 2012

Centrum voor Fysiotherapie Leiden breidt uit

Bizetpad 4, 2324 JP Leiden (dependance), T: 071 532 3484

LEIDEN – Het Centrum voor Fysiotherapie Leiden heeft een nieuwe mijlpaal bereikt! Na bijna tien jaar, waarin de fysiotherapeuten Dorine Holterman, Cor van den Berg en Wouter Eikenhout intensief samenwerken, openen zij een tweede vestiging. Hierdoor is de praktijk goed bereikbaar voor alle inwoners van Leiden en Voorschoten.

De samenwerking tussen de drie fysiotherapeuten verloopt zeer goed; ieder heeft z’n eigen patiëntengroep en een eigen programma. ‘Bij het eerste contact met een cliënt screenen we altijd wat de klacht is. Hierdoor kunnen we maximale zorg op maat leveren en de cliënt naar de juiste fysiotherapeut verwijzen. Wij werken niet met groepstherapie in grote zalen, maar zorgen voor de persoonlijke begeleiding. Daarom is de opening van de dependance aan het Bizetpad 4 een logische stap vooruit: bij ons krijg je de aandacht die je verdient.’

Iedere fysiotherapeut heeft, naast de algemene fysiotherapie, ook eigen specialisaties. Holterman richt zich op de psychosomatische fysiotherapie en haptotherapie, Eikenhout houdt zich bezig met NVFS Sportfysiotherapie, Manuele Therapie en diagnostiek/behandeling van knie en schouder en Van den Berg is ook manueel therapeut (lid NvMT). Nieuwe ontwikkelingen zijn er ook: de mensen kunnen hier terecht voor Autogene Training voor een maximale ontspanning. Mensen met etalagebenen krijgen looptherapie, zodat ze langere afstanden kunnen afleggen. Er wordt ook gewerkt met een nieuwe revolutionaire methode van taping, Easy Taping, afkomstig uit Zwitserland.

Ook de Basic Body Awareness Therapy is nieuw voor Nederland, het is een lichaamsgerichte therapie, waarbij een goede houding, vrije ademhaling en oplettend zijn (awareness) de sleutelbegrippen zijn.

‘Ouderen, sporters en verder iedereen met spier- en gewrichtsklachten, burnout en ademhalingsproblemen kunnen bij ons terecht.’ Men kan zowel met als zonder verwijzing terecht.

Ook de nieuwe dependance is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor meer informatie: www.centrumvoorfysiotherapieleiden.nl.