Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 juni 2012

Snackbar Plein 10

Alexander Tinneplein 10, Leiden, 071-5324021

In de EK sfeer

Snackbar Plein 10 staat de komende maand in het teken van het Europees Kampioenschap voetbal. Kinderen kunnen veel oranje gadgets krijgen en ook is de menukaart gedeeltelijk aangepast.

Snackbar Plein10 is een leuke, moderne snackbar, waar ook gepind kan worden. Dit jaar pakt snackbar Plein 10 flink uit: alle kinderen, van alle leeftijden, die een kindermenu bestellen, ontvangen een gratis oranje gadget. Dat kan een sjaal, shirt of petje zijn. Ook kunnen klanten genieten van de zelf gemaakte recepturen, zoals de EK frikadel. Dit is een lange frikadel, die lijkt op een doelpaal. ‘Er is al veel vraag naar onze frikadel’, zo laat Annokkee weten.

Ronnie Annokkee is de zoon van de huidige eigenaar en is al tien jaar als mede-eigenaar bij de snackbar betrokken. ‘We zijn de gezellige snackbar zoals onze klanten die kennen. Over recente ontwikkelingen informeert Annokkee: ‘Sinds kort hebben we hele en halve kippen uit de grill, je ruikt ze al als je binnenkomt. Een hele kip kost 6 euro en een halve kip 3,25 euro. Daarnaast zijn we in Leiden en omgeving beroemd om onze spare-ribs en de Saté van varkenshaas of kip.’

Klanten die bij Plein 10 naar binnen stappen, merken ook direct dat dit niet zomaar een snackbar is. Iedereen wordt even hartelijk verwelkomd, waarna de bestelling wordt genoteerd. Tijdens het wachten kunnen de klanten zich vermaken met de aanwezige lectuur, of gezellig een praatje maken met het gastvrije personeel.

Het is duidelijk dat je niet alleen voor de overheerlijke snacks bij plein 10 moet zijn. Deze kwaliteit snackbar biedt een heel uitgebreid menu aan overheerlijke snelle happen. En bovendien kom je helemaal in de EK –sfeer; een goede manier om het Nederlandse elftal te steunen op weg naar goud.