Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 mei 2012

Genieten met kwaliteit bij café restaurant Einstein

Nieuwe Rijn 19 – Leiden – T: 071 512 5370

LEIDEN – Om te weten waarom café restaurant Einstein de beste ontspanningsplek van het centrum is, hoef je niet de relativiteitstheorie te leren. Neem gewoon plaats op het terras, dat dankzij de nieuwe terrasboot uit maar liefst 150 zitplaatsen bestaat. Wie Einstein bezoekt tussen dinsdag en zaterdag kan genieten van de Franse keuken en bezoekers worden op zondag en maandag verrast met de originele Thaise keuken.

Het terrasseizoen staat op het punt van beginnen; een bezoek aan Einstein, met uitzicht op de historische gracht is dan ideaal om volledig te ontspannen. Maar ook aan de inwendige mens moet dan gedacht worden. Daarom heeft de Thaise chef Ratana compleet nieuwe gerechtscreaties bedacht, waaronder een zalmmoot met verse pikante chilisaus, limoensap en honing. Ratana gebruikt alle originele kruiden, die rechtstreeks uit Thailand geïmporteerd worden. Gasten kunnen er ook voor kiezen om een driegangenmenu naar keuze te selecteren voor slechts 25 euro. En Thais eten hoeft helemaal niet heet te zijn; voor iedere smaak heeft Ratana een passend gerecht.

Ook de kaart van de Franse keuken is helemaal bij de tijd: zo kan voor de lunch gekozen worden uit een zeer uitgebreide lunchkaart. En ’s avonds kunnen de gasten zelf een driegangenmenu samenstellen voor 21,95 euro. Wie wil dat nou niet: geweldig eten, een sfeervolle ambiance, genieten in het café of op het terras; kijkend naar de sterren of de prachtige verlichting tijdens de zwoele zomeravonden.

Maar Einstein biedt nog veel meer; zo is er een aparte zaal voor groepsdiners, waar vergaderingen georganiseerd kunnen worden, of een speciale borrelgelegenheid kan plaatsvinden. Ook gezinnen met kinderen voelen zich uitstekend op hun gemak in dit café restaurant dat al jaren de standaard zet voor ‘genieten met kwaliteit’.

Voor meer informatie: www.einstein.nu.