Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 december 2012

Kwalitaria Luifelbaan

Proeverij en gratis mutsen

Bevrijdingsplein 80a te Leiden. T: 071 576 7389

LEIDEN – Voor het tweede achtereenvolgende jaar staat Kwalitaria Luifelbaan in de top 100 van beste cafetaria’s. En hiermee laten ze ruim 5.000 cafetaria’s in het hele land achter zich. Het is ook niet voor niets dat Kwalitaria Luifelbaan deze onderscheiding krijgt; zo heeft mede-eigenaar Richard den Hartog de Winterburger samengesteld, die nu bij alle Kwalitaria’s van Nederland te koop is. Ook kunnen de klanten vanaf 1 januari al hun bestellingen via de website http://luifelbaan.kwalitaria.nl/ boeken. En dat niet alleen: op diezelfde datum begint Kwalitaria Luifelbaan ook met het leveren van hun producten aan bedrijven.

Het is op het moment van het interview druk bij Kwalitaria Luifelbaan; de ene na de andere gast wordt hartelijk verwelkomd door Den Hartog, die zich samen met zijn vrouw Marianne en het enthousiaste personeel volop inzet voor de zaak. Tussen alle bedrijven door krijgt de journalist ook nog een kopje koffie. Met een heerlijk koekje; de kwaliteit van een Kwalitaria zit ‘m in de details. Terwijl Den Hartog druk bezig is, kan de bezoeker om zich heen kijken. De zaak is spic en span en alle producten liggen er heerlijk bij, terwijl bijna alle twintig zitplaatsen bezet zijn met gasten.

Den Hartog stelt enthousiast: ‘Er is veel vraag naar onze salades en broodjes. Zo kunnen mensen kiezen uit tien soorten Kwalitariaburgers. Ook zijn onze vegetarische burgers, bamischijven en nasischijven steeds meer in opmars.’ Kwalitaria Luifelbaan bezorgt alleen bij bedrijven in Leiden; zo blijft de kwaliteit van haar producten het best behouden.

Als enige Kwalitaria in heel Leiden organiseert Kwalitaria Luifelbaan op woensdag 9 januari een bijzondere proeverij, waarbij alle winterproducten (gratis) uitgeprobeerd kunnen worden. Die dag tussen 14:00 uur en 15:00 uur kan gekozen worden uit een Winterburger, Winterkroket, Winterwrap of Wintermilkshake. Deze laatste wordt overigens bereid met heerlijke romige witte chocolade; uniek in Nederland!

Maar Kwalitaria Luifelbaan geeft nog veel meer weg! In de weken 3 tot en met 5 van 2013 krijgen de eerste vijftig klanten, die een Winterburger met Chocomel bestellen (voor de aanbiedingsprijs van 4,99 euro) een gratis muts cadeau. ‘Zo kunnen onze gasten goedgemutst de winterkou trotseren’, lacht Den Hartog hartelijk.